1 min read

ICreative is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Ede, 18 april 2017 - ICreative, de Nederlandse Purchase-to-Pay specialist ziet de kwaliteit van haar dienstverlening bevestigd met ISO 9001 en ISO 27001 certificering. Met deze certificering laat ICreative zien dat de onderneming het kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging op orde heeft.

'Onze dienstverlening wordt steeds uitgebreider, waarbij we steeds vaker de e-facturatie als een service inbesteden', zegt Vincent Wouters, Managing Director van ICreative. 'Met ISO 9001 en 27001 laten we zien dat de bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde zijn en dat continue verbetering ingebed is in de organisatie.'

Voldoen aan de eisen van een ISO 27001 certificering is voor een bedrijf als ICreative een vereiste. ICreative automatiseert het inkoop en betalingsproces van ambitieuze bedrijven en standaardiseert en digitaliseert bovendien de informatiestroom tussen deze bedrijven en haar leveranciers.

Vincent Wouters: 'Bij veel bedrijven hebben we een belangrijke rol bij de digitale transformatie van het financiële- en inkoopproces. Onze klanten moeten het maximale vertrouwen hebben dat de informatie die wij verwerken in veilige handen is. Bovendien stelt de wetgeving steeds meer eisen aan de opslag en verwerking van informatie. Met deze certificaten bieden we een stuk zekerheid op de kwaliteit en veiligheid van onze diensten', aldus Vincent Wouters.

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase to pay en factuurverwerking (e-facturatie) aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces. 

Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder
Maak kennis met ... Danny Kind

Maak kennis met ... Danny Kind

In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind...

Lees verder