PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

ICreative is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Ede, 18 april 2017 - ICreative, de Nederlandse Purchase-to-Pay specialist ziet de kwaliteit van haar dienstverlening bevestigd met ISO 9001 en ISO 27001 certificering. Met deze certificering laat ICreative zien dat de onderneming het kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging op orde heeft.

'Onze dienstverlening wordt steeds uitgebreider, waarbij we steeds vaker de e-facturatie als een service inbesteden', zegt Vincent Wouters, Managing Director van ICreative. 'Met ISO 9001 en 27001 laten we zien dat de bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde zijn en dat continue verbetering ingebed is in de organisatie.'

Voldoen aan de eisen van een ISO 27001 certificering is voor een bedrijf als ICreative een vereiste. ICreative automatiseert het inkoop en betalingsproces van ambitieuze bedrijven en standaardiseert en digitaliseert bovendien de informatiestroom tussen deze bedrijven en haar leveranciers.

Vincent Wouters: 'Bij veel bedrijven hebben we een belangrijke rol bij de digitale transformatie van het financiële- en inkoopproces. Onze klanten moeten het maximale vertrouwen hebben dat de informatie die wij verwerken in veilige handen is. Bovendien stelt de wetgeving steeds meer eisen aan de opslag en verwerking van informatie. Met deze certificaten bieden we een stuk zekerheid op de kwaliteit en veiligheid van onze diensten', aldus Vincent Wouters.

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase to pay en factuurverwerking (e-facturatie) aan ambitieuze ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.