PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

 

Spend Under Management

Exact weten welke bedrijfsuitgaven worden gemaakt. Of beter nog; binnen bepaalde marges kunnen voorspellen welke uitgaven worden gedaan, maakt een onderneming gezond en slagvaardig. 

Neem contact op of Download whitepaper

Spend Under Management whitepaper van ICreative

iceative-logobar

Spend Management

Organisaties staan tegenwoordig onder toenemende druk om meer te doen met minder. Dat betekent zo efficiënt mogelijk gebruik maken van het werkkapitaal, wat ook het beheer van de uitgaven inhoudt. Organisaties met een proactieve benadering van hun spend verbeteren hun resultaat en positioneren zich beter voor succes in de toekomst. Lees hoe purchase to pay automation spend under management verhoogt.

 

Spend Under Management met ICreative

Indirect Spend

Aan indirect spend wordt door Inkoop vaak minder prioriteit gegeven, omdat  inkoopbeheer op directe inkoop de verkoopcijfers rechtstreeks beïnvloedt. Deze denkwijze gaat echter voorbij aan het feit dat de bestelfrequentie voor indirect spend gewoonlijk veel hoger ligt dan voor direct spend, wat betekent dat de verborgen kosten in verband met het vinden en bestellen van producten voor secundaire bedrijfsactiviteiten aanzienlijk kunnen zijn. Lees overige argumenten voor het verhogen van spend under management.

 

Maverick_vs_managed_spend-png-1200x627-informatief

Spend Analyse

Spend analyse geeft inzicht in de totale uitgaven van een organisatie en helpt uitgavenpatronen en trends te ontdekken. Deze informatie kan worden gebruikt om de besluitvorming rond purchase-to-pay kwesties te verbeteren en om gebieden aan te wijzen waar potentiële kostenbesparingen mogelijk zijn. Zonder nauwkeurige en volledige spend data is het niet mogelijk een nauwkeurig beeld te krijgen van waar een organisatie haar geld uitgeeft. Lees meer over Basware Spend Analytics.

spend-analytics-basware

Automatisering vangt aan met procesoptimalisatie

Automatisering is geen wondermiddel om de efficiëntie te verbeteren. Het begint met het optimaliseren van de huidige processen, en dan zo nodig meer te automatiseren om verzoeken nauwkeurig af te handelen en tegelijkertijd nieuwe fouten te vermijden.

IC_Visual-blog-5-informatief-1200x627
3 min read

4 argumenten voor het verhogen van spend under management

In corporate organisaties is het inkoopproces voor direct procurement (direct spend) en indirect procurement (indirect spend) niet op eenzelfde manier ingericht. Beter gezegd:...
3 min read

Maverick buying bezorgt met name Finance hoofdpijn

Bij bijna de helft van de corporates vindt het merendeel van de indirecte uitgaven niet onder beheer plaats, wordt geconcludeerd in het Trendrapport Digitale Transformatie Finance...
3 min read

TU Delft: meer grip op uitgaven dankzij intuïtief inkoopproces voor gebruikers

Binnen de meeste grote organisaties zijn de disciplines Finance en Inkoop nog van elkaar gescheiden. Bij de Technische Universiteit Delft (TU Delft) is dit niet anders, al zetten...

Neem contact op of Download whitepaper