Basware oplossingen voor
Purchase to pay

Automatisering van inkoop en accounts payable met Basware en ICreative.

Contact  of  Download onze brochure

4CEE_header_scroll

iceative-logobar

 

Digitale transformatie van purchase to pay


Purchase to pay bestaat vaak uit verschillende gefragmenteerde processen en ongestructureerde informatie. Het is dan onduidelijk hoeveel cash er aan de voorkant heen gaat, waardoor er te veel werkkapitaal wordt aangehouden en cijfers achteraf gecorrigeerd moeten worden.

Met een data-gedreven en geautomatiseerd purchase to pay systeem wordt er veel meer controle op inkoop en accounts payable verkregen.

IC_Visual-blog-1-png-1200x627

We werken met alle toonaangevende ERP systemen

waaronder

oracle_logo sap_logo logo-infor microsoft-dynamics-365-logo

Voordelen van de digitale transformatie van purchase to pay

Geautomatiseerde purchase to pay met Basware en ICreative


De digitale transformatie van purchase to pay gaat gepaard met integratie van de externe en interne supply chain. Voor indirecte inkoop wordt mede op basis van Basware Analytics preferred suppliers geselecteerd en gecontracteerd. De producten van deze preferred suppliers worden met Basware Purchase centraal binnen de organisatie aangeboden. Bij iedere bestelling wordt een PO aangemaakt en ter goedkeuring aan budgethouders voorgelegd.

De factuur die volgt wordt door ICreative herkend en gevalideerd en met Basware Invoice gecodeerd en gematcht met de bijbehorende PO. Met de factuur status portal kunnen leveranciers de status van hun facturen inzien. Accounts payable volgt louter nog de uitval op.

 

icreative-p2p-hub custom

ERP integratie


Basware heeft ruim 35 jaar ervaring en API-technologie voor het integreren van Basware met meer dan 250 ERP-systemen en meer dan 220 netwerkpartners.

Of u nu SAP, Oracle, Microsoft, een ander ERP of een combinatie van meerdere ERP's gebruikt, wij koppelen Basware aan uw bestaande oplossingen.

erp-integratie

Webinar Purchase to pay automatisering 


Directe inkoop is meestal goed georganiseerd. Indirecte inkoop niet. Ondanks dat de totale uitgaven gering zijn, is de bestelfrequentie hoog en daarmee de verborgen kosten ook. Met Basware purchase kan de tail spend onder beheer worden gebracht, terwijl de bestellingen door de business wordt uitgevoerd.  

U kunt dit opgenomen webinar direct bekijken. Deze webinars nemen we van tijd tot tijd opnieuw op zodat ze actueel blijven.

Bekijk onze webinars

 

icreative-webinar-automatisering

Contact  of  Download onze brochure