Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

    

   Spend Under Management

   Exact weten welke bedrijfsuitgaven worden gemaakt. Of beter nog; binnen bepaalde marges kunnen voorspellen welke uitgaven worden gedaan, maakt een onderneming gezond en slagvaardig. 

   NEEM CONTACT OP of DOWNLOAD WHITEPAPER SPEND MANAGEMENT

   Spend Under Management whitepaper van ICreative

   iceative-logobar

   Spend Management

   Organisaties staan tegenwoordig onder toenemende druk om meer te doen met minder. Dat betekent zo efficiënt mogelijk gebruik maken van het werkkapitaal, wat ook het beheer van de uitgaven inhoudt. Organisaties met een proactieve benadering van hun spend verbeteren hun resultaat en positioneren zich beter voor succes in de toekomst. Lees hoe purchase to pay automation spend under management verhoogt.

    

   Spend Under Management met ICreative

   Indirect Spend

   Aan indirect spend wordt door Inkoop vaak minder prioriteit gegeven, omdat  inkoopbeheer op directe inkoop de verkoopcijfers rechtstreeks beïnvloedt. Deze denkwijze gaat echter voorbij aan het feit dat de bestelfrequentie voor indirect spend gewoonlijk veel hoger ligt dan voor direct spend, wat betekent dat de verborgen kosten in verband met het vinden en bestellen van producten voor secundaire bedrijfsactiviteiten aanzienlijk kunnen zijn. Lees overige argumenten voor het verhogen van spend under management.

    

   Maverick_vs_managed_spend-png-1200x627-informatief

   Spend Analyse

   Spend analyse geeft inzicht in de totale uitgaven van een organisatie en helpt uitgavenpatronen en trends te ontdekken. Deze informatie kan worden gebruikt om de besluitvorming rond purchase-to-pay kwesties te verbeteren en om gebieden aan te wijzen waar potentiële kostenbesparingen mogelijk zijn. Zonder nauwkeurige en volledige spend data is het niet mogelijk een nauwkeurig beeld te krijgen van waar een organisatie haar geld uitgeeft. Lees meer over Basware Spend Analytics.

   spend-analytics-basware

   Automatisering vangt aan met procesoptimalisatie

   Automatisering is geen wondermiddel om de efficiëntie te verbeteren. Het begint met het optimaliseren van de huidige processen, en dan zo nodig meer te automatiseren om verzoeken nauwkeurig af te handelen en tegelijkertijd nieuwe fouten te vermijden.

   IC_Visual-blog-5-informatief-1200x627
   4 min read

   TU Delft: meer grip op uitgaven dankzij intuïtief inkoopproces voor gebruikers

   Gastblog door Mees Walhof, Sustainable Projectmanager bij de TU Delft

   Binnen de meeste grote organisaties zijn de disciplines Finance en Inkoop nog van elkaar gescheiden. Bij de...
   6 min read

   Hoe de Kraljic matrix uw leveranciersmanagement en inkoopproces verbetert

   Ondanks dat indirect spend meestal niet meer dan 20% van de bedrijfsuitgaven bedraagt, ligt de bestelfrequentie doorgaans veel hoger dan bij direct spend. Het indirecte...

   6 min read

   Hoe Lean Six Sigma uw organisatie helpt bij purchase to pay optimalisatie

   Het purchase to pay proces van corporate organisaties bestaat uit verschillende strategische processen (sourcing, contractmanagement) en operationele processen (inkoopproces,...

   NEEM CONTACT OP of DOWNLOAD WHITEPAPER SPEND MANAGEMENT