Factuurstatus

Laat leveranciers zelf de factuurstatus opvragen en verlos crediteurenadministratie daarmee van onnodige telefoontjes. 

Contact  of  Bekijk onze webinars

4CEE_header_scroll

iceative-logobar

 

Verlos accounts payable van onnodige telefoontjes


Bij crediteurenadministratie komen dagelijks mailtjes en telefoontjes binnen met vragen van leveranciers over de factuurstatus van de door hun ingediende facturen.

Ze willen weten of de factuur goed is ontvangen, of hij al opgepakt is en wellicht het belangrijkste, wanneer hij betaald wordt. Wanneer uw factuurverwerking veel volume kent, gaat hier veel tijd in zitten. 

tired-overworked-secretary-accountant-working-laptop-near-pile-folders-throwing-papers-vector-illustration-stress-work-workaholic-busy-office-employee-concept_74855-13264

Laat leveranciers zelf de factuurstatus opvragen


Om de crediteurenadministratie te ontlasten van dergelijke vragen, heeft ICreative een online portaal ontwikkeld waar leveranciers zelf de status van hun factuur kunnen opzoeken.

Een login is niet vereist. Leveranciers voeren enkel het factuurnummer, de factuurdatum en het brutobedrag van de betreffende factuur in. Vervolgens toont de Invoice Status Portal automatisch waar de factuur zich in het proces bevindt: ontvangen, in behandeling, verwerkt, betaald of geannuleerd.

Mocht de leverancier vervolgens een vraag willen stellen over de factuur, dan kan alsnog vanuit het portaal een e-mail worden gestuurd. De gegevens van de betreffende factuur worden automatisch bijgevoegd.

es-solutions-invoice-status2

bekijk-de-video

 

 

Ervaringen van onze klanten

ic-pon-2021_Page_1

 

ic-tudelft-2021_Page_1

 

ic-lowbonar-2021

 

Contact  of  Bekijk onze webinars