PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

ERP integratie

Integratie van SaaS en on-premise systemen.

Houd mij op de hoogte! Adviesgesprek aanvragen
icreative-systemintegration

 

Geen kennis van interfaces meer nodig

Met de introductie van Software-as-a-Service is de communicatie tussen uw factuurverwerkingssysteem en andere applicaties gecompliceerder en vereist vaak extra integratie. Voor bedrijven die onvoldoende kennis en geen (of geen geschikte) tool voor interfacing in huis hebben, biedt ICreative uitkomst met het zogenoemde ICreative Integratie Platform.

Integratie Platform

Met de komst van SaaS is de communicatie tussen verschillende applicaties gecompliceerder en vereist vaak extra integratie. Met SaaS-oplossingen moeten bedrijven extra integraties boven op hun huidige middleware of ERP-systeem bouwen. Dit vereist kennis van de interfaces en wordt voor elke oplossing op maat gemaakt.

ICreative Integration Platform (IIP) is een middleware platform dat is ontworpen is om flexibiliteit te kunnen bieden. Dit platform verbindt op een eenduidige manier on-premise applicaties, zoals een ERP of financieel systeem, met een SaaS-applicatie.

Met ICreative Integration Platform zijn alle veelgebruikte functies die nodig zijn voor integratie standaard beschikbaar en eenvoudig te implementeren. ICreative heeft sjablonen ontwikkeld voor de meest voorkomende data-integratievraagstukken voor Basware SaaS en ICreative Recognition Service (IRS), dit zal resulteren in een snelle en effectieve implementatie.


icreative-integratie4

 

Tijd om te sparren?

Wilt u van gedachten wisselen over het inzetten van een factuur status portaal voor uw leveranciers? Laat hier een bericht achter. Wij nemen snel contact met u op.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.