PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Declaratieverwerking

Behandel declaraties als facturen en neem ze mee in de factuurverwerking.


Neem contact op  of blijf op de hoogte

Bonnetjes, reiskosten, creditcardbetalingen


Declaratieverwerking is vaak een ondergeschoven kindje. Niet geheel terecht als je kijkt naar de totale tijdsbesteding aan het indienen en verwerken van bonnetjes, reiskosten en creditcardbetalingen. 

Een toegewijde oplossing biedt soelaas, maar onnodig als er al een oplossing voor factuurverwerking in gebruik is. Door declaraties als facturen te behandelen, kunnen declaraties gewoon mee in de factuurverwerking. 

Waar het dan wél aan ontbreekt is een middel om declaraties in te dienen. Met ICreative expense kan iedere medewerker declaraties op zijn mobiel (of desktop) indienen en de status ervan volgen. 

 

ICreative Expense


Met de app van ICreative Expense dienen medewerkers declaraties in en kunnen de status ervan inzien. Budgethouders kunnen declaraties tevens goedkeuren in de app. ICreative Expense is naadloos te koppelen met moderne software voor factuurverwerking.

4CEE-appstore-HTMLmails 4CEE-googleplay-HTMLmails

Bonnetjes worden gescand met de mobiel van de medewerker. De app neemt bepaalde waarden standaard over van het bonnetje, waardoor overtypen tot het verleden behoort. Bij het indienen van een declaratie geeft de indiener de onkostencategorie aan. Aan deze categorie is een grootboekrekening en een kostenplaats gekoppeld. Als gevolg hiervan komen de boekingen voorgecodeerd aan in uw factuurverwerkingssysteem.

icreative-expense-mobile-claim

 

Met de app kunnen (reis)kostendeclaraties eenvoudig worden ingediend. Een integratie met Google Maps maakt het berekenen en controleren van de afgelegde afstand makkelijk.

icreative-expense-mobile-travel

Door aansluiting van de app op factuurverwerkingssoftware, volgt iedere declaratie dezelfde workflow als de factuur. Declaraties kunnen zo automatisch worden doorgestuurd naar een fiatteur. Na goedkeuring wordt de factuur vrijgegeven voor betaling.

icreative-expense-mobile-basware

 

In de app wordt de status van iedere declaratie aan de medewerker getoond: ingediend, goedgekeurd, uitbetaald.

icreative-expense-mobile-overview

 

Van gedachten wisselen over declaratieverwerking? 


Neem contact op  of blijf op de hoogte

ic-logobar-5