PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Factuur validatie

Voorkom uitval in factuurverwerking door factuurgegevens automatisch te laten valideren. 

Adviesgesprek aanvragen

iceative-logobar

 

Voorkom factuur uitval


Automatische factuurverwerking wordt onderbroken als de informatie op de factuur onvolledig of onjuist is. Er zal dan naar de fout moeten worden gezocht, om vervolgens zelf de factuur te corrigeren of aan te vullen. Een ontbrekend of verkeerd btw-nummer kan er al toe leiden dat een medewerker actie moet ondernemen. Door inkomende facturen eerst automatisch te valideren op geldigheid en juistheid, nog voordat factuurverwerking plaatsvindt, kan factuur uitval worden voorkomen.

Validatie kan bijvoorbeeld plaatsvinden op basis van data uit het ERP- of ordersysteem, maar ook op basis van externe databronnen, zoals de Kamer van Koophandel of de btw-database van de Europese Commissie. De leveranciersherkenning kan bijvoorbeeld worden ingericht door een combinatie van IBAN, btw- en kvk-nummer.

tired-overworked-secretary-accountant-working-laptop-near-pile-folders-throwing-papers-vector-illustration-stress-work-workaholic-busy-office-employee-concept_74855-13264

Validatie van XML facturen


Facturen kunnen alleen automatisch worden gevalideerd als deze in datavorm (XML) beschikbaar zijn. PDF facturen zullen dus eerst geconverteerd moeten worden naar e-facturen (XML facturen).

Door conversie naar e-facturen én validatie van factuurinformatie, wordt de kwaliteit van de factuurgegevens en de efficiëntie van factuurverwerking enorm vergroot.

Leer ons zusterbedrijf 4Exchange kennen. Zij converteren en valideren facturen en andere type documenten van en naar leveranciers en klanten.

icreative-solutions-irs2
Van gedachten wisselen over purchase to pay? 


Neem contact op  of blijf op de hoogte

ic-logobar-5