Factuur validatie

met ICreative Validation Service 

Garbage in = garbage out. Daarom is het belangrijk dat de data op de facturen van leveranciers correct en volledig is. ICreative Validation Service valideert en verrijkt uw ontvangen facturen automatisch waardoor de kwaliteit van de data in uw proces omhooggaat. Zo brengt u uitvalpercentages omlaag.

icreative-solutions-login

 

Voorkom factuur uitval

Het automatische proces van verwerken en goedkeuren van facturen wordt onderbroken als de informatie op de factuur onvolledig of onjuist is. Dat betekent doorgaans dat er naar de fout gezocht moet worden om vervolgens zelf de factuur te corigeren of aan te vullen.  

icreative-solutions-ivs

 

Factuur validatie en verrijking

Een ontbrekend of verkeerd btw-nummer kan er al toe leiden dat een medewerker actie moet ondernemen. Met ICreative Validation Service zijn deze handmatige acties grotendeels verleden tijd. Data wordt hiermee gecontroleerd op geldigheid en/of juistheid nog voordat factuurverwerking plaatsvindt.

Deze controle kan bijvoorbeeld plaatsvinden op basis van data uit het ERP- of ordersysteem, maar ook op basis van externe databronnen, zoals de Kamer van Koophandel of de btw-database van de Europese Commissie. Zo kan de leveranciersherkenning worden ingericht op bijvoorbeeld de combinatie van IBAN, btw- en kvk-nummer.

Factuurconversie

Naast dat het ICreative Validation Service de actualiteit van data kan toetsen en naar behoefte aanvullen, kan de Service de factuurdata ook transformeren of formatteren. Dit voorkomt importproblemen. Zo verhoogt u de kwaliteit van de factuurgegevens én de efficiency van het verwerkingsproces.

Functionaliteiten 

  • Transport van pdf-facturen per e-mail
  • Formaatomzetting 
  • Managen van uitval

icreative-solutions-ivs2

 

Succesverhalen

Klanten zeggen meer dan onze woorden. Gelukkig hebben we al veel ondernemingen, instellingen en overheden geholpen met automatisering. Vaak met internationale uitrol.

ic-pon-2021_Page_1

 

ic-tudelft-2021_Page_1

 

ic-lowbonar-2021

 

Waarom ICreative

ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop en factuurverwerking.

icreative-experienced

Ervaren

Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in p2p automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

icreative-ambitious

Ambitieus

Wij bieden naast Basware oplossingen, eigen software en diensten aan teneinde de automatiseringsgraad te maximaliseren.

icreative-engaged

Betrokken

Wij zijn trots op onze klanten en zien er met ons dedicated support team op toe dat onze oplossingen in optimale staat blijven werken.

Wij horen graag van u

Wilt u van gedachten wisselen over factuur validatie.
Laat hieronder een bericht achter.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.