Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   Factuurstatus

   Laat leveranciers zelf de factuurstatus opvragen en verlos crediteurenadministratie daarmee van onnodige telefoontjes. 

   bekijk-de-video Adviesgesprek aanvragen

    

   iceative-logobar

    

   Verlos crediteurenadministratie van onnodige telefoontjes

   Bij uw crediteurenadministratie komen dagelijks mailtjes en telefoontjes binnen met vragen van leveranciers over de factuurstatus van de door hun ingediende facturen. Ze willen weten of de factuur goed is ontvangen, of hij al opgepakt is en wellicht het belangrijkste, wanneer hij betaald wordt. Wanneer uw factuurverwerking veel volume kent, gaat hier veel tijd in zitten. Wordt uw crediteurenadministratie regelmatig belast met vragen over de factuurstatus? Het Invoice Status Portal biedt uitkomst.

   tired-overworked-secretary-accountant-working-laptop-near-pile-folders-throwing-papers-vector-illustration-stress-work-workaholic-busy-office-employee-concept_74855-13264

   Laat leveranciers zelf de factuurstatus opvragen

   Om de crediteurenadministratie te ontlasten van dergelijke vragen, heeft ICreative een online portaal ontwikkeld waar leveranciers zelf de status van hun factuur kunnen opzoeken.

   Een login is niet vereist. Leveranciers voeren enkel het factuurnummer, de factuurdatum en het brutobedrag van de betreffende factuur in. Vervolgens toont de Invoice Status Portal automatisch waar de factuur zich in het proces bevindt: ontvangen, in behandeling, verwerkt, betaald of geannuleerd.

   Mocht de leverancier vervolgens een vraag willen stellen over de factuur, dan kan alsnog vanuit het portaal een e-mail worden gestuurd. De gegevens van de betreffende factuur worden automatisch bijgevoegd.

   es-solutions-invoice-status2


   ic-whitepaper-factuurverwerking-v4_Page_01-1

    

   Whitepaper

   Automatisering van factuurverwerking

   Automatische factuurverwerking verwijst naar het automatische proces van validatie, coderen, matchen ter goedkeuring en archiveren van facturen. Laat je inspireren middels onze whitepaper.

   ic-pon-2021_Page_1

    

   ic-tudelft-2021_Page_1

    

   ic-lowbonar-2021

    

   Tijd om te sparren?

   Wilt u van gedachten wisselen over het factuur status portaal? Laat hier een bericht achter. Wij nemen snel contact met u op.

   Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
   Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.

   Digitale transformatie stimuleren: 3 tips

   Digitale transformatie is niet langer een trend - het is een noodzaak. Vooral nu duidelijk wordt dat het bedrijfsleven na de pandemie niet meer terugkeert naar "normaal". Daarnaast zorgt de wereldwijd stijgende inflatie ervoor dat uitstel van investeringen geen optie meer is. In deze blogpost...

   CFO's focussen op kostenreductie: biedt p2p-proces mogelijkheden?

   Bedrijven worden hard geraakt door de onzekere economische situatie. Onder meer de krappe arbeidsmarkt, hoge inflatie, onbetrouwbare supply chains en geopolitieke spanningen baren CFO's zorgen, blijkt uit de CFO Survey van Deloitte. Het reduceren van kosten staat de komende periode dan ook bij de...

   TU Delft: meer grip op uitgaven dankzij intuïtief inkoopproces voor gebruikers

   Gastblog door Mees Walhof, Sustainable Projectmanager bij de TU Delft

   Binnen de meeste grote organisaties zijn de disciplines Finance en Inkoop nog van elkaar gescheiden. Bij de Technische Universiteit Delft (TU Delft) is dit niet anders, al zetten we wel stappen in de goede richting. Als...