PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Factuurstatus


Laat leveranciers zelf de factuurstatus opvragen en verlos crediteurenadministratie daarmee van onnodige telefoontjes.

Verlos crediteurenadministratie van onnodige telefoontjes


Bij uw crediteurenadministratie komen dagelijks mailtjes en telefoontjes binnen met vragen van leveranciers over de factuurstatus van de door hun ingediende facturen. Ze willen weten of de factuur goed is ontvangen, of hij al opgepakt is en wellicht het belangrijkste, wanneer hij betaald wordt. Wanneer uw factuurverwerking veel volume kent, gaat hier veel tijd in zitten. Wordt uw crediteurenadministratie regelmatig belast met vragen over de factuurstatus? Het Invoice Status Portal biedt uitkomst.

tired-overworked-secretary-accountant-working-laptop-near-pile-folders-throwing-papers-vector-illustration-stress-work-workaholic-busy-office-employee-concept_74855-13264

Laat leveranciers zelf de factuurstatus opvragen


Om de crediteurenadministratie te ontlasten van dergelijke vragen, heeft ICreative een online portaal ontwikkeld waar leveranciers zelf de status van hun factuur kunnen opzoeken.

Een login is niet vereist. Leveranciers voeren enkel het factuurnummer, de factuurdatum en het brutobedrag van de betreffende factuur in. Vervolgens toont de Invoice Status Portal automatisch waar de factuur zich in het proces bevindt: ontvangen, in behandeling, verwerkt, betaald of geannuleerd.

Mocht de leverancier vervolgens een vraag willen stellen over de factuur, dan kan alsnog vanuit het portaal een e-mail worden gestuurd. De gegevens van de betreffende factuur worden automatisch bijgevoegd.

es-solutions-invoice-status2

Leveranciers de status van hun facturen laten inzien? 


Neem contact op  of blijf per e-mail op de hoogte

ic-logobar-5