Whitepaper

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen organisaties.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-leanfinance-2021-v4

   

   Factuurstatus

   Laat leveranciers zelf de factuurstatus opvragen en verlos crediteurenadministratie daarmee van onnodige telefoontjes.

   Tijd om te sparren?

   iceative-logobar

    

   Verlos crediteurenadministratie van onnodige telefoontjes

   Bij uw crediteurenadministratie komen dagelijks mailtjes en telefoontjes binnen met vragen van leveranciers over de factuurstatus van de door hun ingediende facturen. Ze willen weten of de factuur goed is ontvangen, of hij al opgepakt is en wellicht het belangrijkste, wanneer hij betaald wordt. Wanneer uw factuurverwerking veel volume kent, gaat hier veel tijd in zitten. Wordt uw crediteurenadministratie regelmatig belast met vragen over de factuurstatus? Het Invoice Status Portal biedt uitkomst.

   tired-overworked-secretary-accountant-working-laptop-near-pile-folders-throwing-papers-vector-illustration-stress-work-workaholic-busy-office-employee-concept_74855-13264

   Laat leveranciers zelf de factuurstatus opvragen

   Om de crediteurenadministratie te ontlasten van dergelijke vragen, heeft ICreative een online portaal ontwikkeld waar leveranciers zelf de status van hun factuur kunnen opzoeken.

   Een login is niet vereist. Leveranciers voeren enkel het factuurnummer, de factuurdatum en het brutobedrag van de betreffende factuur in. Vervolgens toont de Invoice Status Portal automatisch waar de factuur zich in het proces bevindt: ontvangen, in behandeling, verwerkt, betaald of geannuleerd.

   Mocht de leverancier vervolgens een vraag willen stellen over de factuur, dan kan alsnog vanuit het portaal een e-mail worden gestuurd. De gegevens van de betreffende factuur worden automatisch bijgevoegd.

   es-solutions-invoice-status2

    

   bekijkdevideo

    

    

   Hoe kunnen corporate organisaties maverick buying voorkomen?

   Wanneer er binnen een corporate organisatie uitgaven worden gedaan zonder toezicht op of controle van Inkoop, spreken we over maverick buying. Dit levert verschillende nadelen op voor het inkoopproces. Omdat er geen inzicht is in de aankopen die gedaan worden, komen de uitgaven pas bij Finance op...

   4 argumenten voor het verhogen van spend under management

   In corporate organisaties is het inkoopproces voor direct procurement (direct spend) en indirect procurement (indirect spend) niet op eenzelfde manier ingericht. Beter gezegd: waar er voor direct procurement doorgaans een gestructureerd inkoopproces is ingericht, ontbreekt dit proces veelal voor...

   Waarom Inkoop en Finance afdelingsoverstijgende KPI’s voor spend under management moeten gebruiken

   In corporate organisaties zijn de afdelingen Inkoop en Finance traditioneel van elkaar gescheiden; regelmatig zetelen ze zelfs in andere vestigingen van het bedrijf. Dit hoeft geen probleem te zijn zolang er maar voldoende afstemming plaatsvindt over processen die de functies van Inkoop en Finance...

   ic-pon-2021_Page_1

    

   ic-tudelft-2021_Page_1

    

   ic-lowbonar-2021

    

   Tijd om te sparren?

   Wilt u van gedachten wisselen over het factuur status portaal? Laat hier een bericht achter. Wij nemen snel contact met u op.

   Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
   Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.