Whitepaper

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen organisaties.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-leanfinance-2021-v4

   

   Factuurverwerking

   Factuurverwerking is een administratief proces dat vaak als toonbeeld voor digitale transformatie wordt aangehaald. Voor veel bedrijven stopt het bij het ontvangen en verwerken van digitale facturen. Terwijl bij automatische factuurverwerking pas echt winst wordt behaald.

   Houd mij op de hoogte! Tijd om te sparren?

   iceative-logobar

    

   Digitale factuurverwerking

   Het scannen en herkennen (OCR) van ontvangen facturen en deze middels een workflow laten goedkeuren door budgethouders is gemeengoed. Voor straight-through processing van facturen moet het proces van factuurherkenning en factuurverwerking worden geautomatiseerd.

   Verder in factuurverwerking
   tired-overworked-secretary-accountant-working-laptop-near-pile-folders-throwing-papers-vector-illustration-stress-work-workaholic-busy-office-employee-concept_74855-13264

   Automatische factuurverwerking

   Automatische factuurverwerking verwijst naar een geautomatiseerd proces van factuurherkenning (e-facturatie), validatie, coderen, matchen ter goedkeuring en archiveren van facturen. Een integrale en data-gedreven aanpak voor crediteurenadministratie, leveranciers en inkoop, is hiervoor noodzakelijk. Het resultaat:

   • Veel lagere accounts payable kosten
   • Veel hogere mate van auditeerbaar werken 
   • Sterkere relatie met inkoop en leveranciers
   Verder in factuurverwerking
   icreative-procurement-vs-accounts-payable
   3 min read
   Hoe kunnen corporate organisaties maverick buying voorkomen?

   Wanneer er binnen een corporate organisatie uitgaven worden gedaan zonder toezicht op of controle van Inkoop, spreken we over maverick buying. Dit levert verschillende nadelen op voor het...

   4 min read
   4 argumenten voor het verhogen van spend under management

   In corporate organisaties is het inkoopproces voor direct procurement (direct spend) en indirect procurement (indirect spend) niet op eenzelfde manier ingericht. Beter gezegd: waar er voor direct...

   3 min read
   Waarom Inkoop en Finance afdelingsoverstijgende KPI’s voor spend under management moeten gebruiken

   In corporate organisaties zijn de afdelingen Inkoop en Finance traditioneel van elkaar gescheiden; regelmatig zetelen ze zelfs in andere vestigingen van het bedrijf. Dit hoeft geen probleem te zijn...

   Factuurverwerking software

   Voor crediteurenadministraties met een internationale scope, tienduizenden leveranciers en meerdere ERP-systemen, mogen we gerust stellen dat Basware de standaard is voor het automatisch coderen, matchen en archiveren van facturen.

   Daarnaast bieden wij complementaire oplossingen voor validatie van factuurdata, een online portaal waarmee leveranciers de status van de door hun verstuurde facturen kunnen opvragen, en een slimme oplossing om factuurverwerking uit te breiden met declaratieverwerking.

   icreative-solutions-invoice thumbnail

    

   Automatisering van factuurverwerking

   Automatiseren van factuurverwerking is een nooit voltooid proces; het evolueert door de doorlopende ontwikkelingen op het gebied van software intelligentie. Download onze white paper.


   ic-whitepaper-factuurverwerking-v4_Page_01

    

   ic-pon-2021_Page_1

    

   ic-tudelft-2021_Page_1

    

   ic-renewi-2021

    

    

   Tijd om te sparren?

   Wilt u van gedachten wisselen over factuurverwerking? Laat hier een bericht achter. Wij nemen snel contact met u op.

   Voor vragen of opmerkingen die niet over onze oplossingen gaan, kunt u hier contact met ons opnemen.
   Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.