PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Factuurverwerking

Factuurverwerking is een administratief proces dat vaak als toonbeeld voor digitale transformatie wordt aangehaald. Voor veel bedrijven stopt het bij het ontvangen en verwerken van digitale facturen. Terwijl bij automatische factuurverwerking pas echt winst wordt behaald.

Meer weten? Download onze whitepaper over het automatiseren van de factuurverwerking of vraag een adviesgesprek aan.

Download whitepaper     Adviesgesprek aanvragen

iceative-logobar

 

Digitale factuurverwerking

Het scannen en herkennen (OCR) van ontvangen facturen en deze middels een workflow laten goedkeuren door budgethouders is gemeengoed. Maar voor echt straight-through processing van facturen moet zowel factuurherkenning (zie e-facturatie) als factuurverwerking worden geautomatiseerd.

Verder in factuurverwerking
tired-overworked-secretary-accountant-working-laptop-near-pile-folders-throwing-papers-vector-illustration-stress-work-workaholic-busy-office-employee-concept_74855-13264

Automatische factuurverwerking

Automatische factuurverwerking verwijst naar een geautomatiseerd proces van e-facturatie, validatie, coderen, matchen ter goedkeuring en archiveren van facturen. Een integrale en data-gedreven aanpak met crediteurenadministratie, leveranciers en inkoop, is hiervoor noodzakelijk. Het resultaat:

  • Veel lagere accounts payable kosten
  • Veel hogere mate van auditeerbaar werken 
  • Sterkere relatie met inkoop en leveranciers
Verder in factuurverwerking
icreative-matching

De ervaringen van onze klanten

NAAR ALLE CASE STUDIES

Automatisering vangt aan met procesoptimalisatie

Automatisering van het factuurverwerkingsproces kan bestaande fouten en wachttijden versterken en zelfs nieuwe fouten en wachttijden introduceren. Om dit te voorkomen moeten processen eerst worden geoptimaliseerd voordat ze worden geautomatiseerd.

Waarom wij Lean toepassen

IC_Visual-blog-5-informatief-1200x627

 

Factuurverwerking software

Voor crediteurenadministraties met een internationale scope, tienduizenden leveranciers en meerdere ERP-systemen, mogen we gerust stellen dat Basware de standaard is voor het automatisch coderen, matchen en archiveren van facturen.

Daarnaast bieden wij complementaire oplossingen voor validatie van factuurdata, een online portaal waarmee leveranciers de status van de door hun verstuurde facturen kunnen opvragen, en een slimme oplossing om factuurverwerking uit te breiden met declaratieverwerking.

Trendrapport

Digitale transformatie
Finance & Inkoop 2024

Waar de digitale transformatie eerder vooral iets was voor pioniers en durfallen, is het anno 2024 een absolute must-have voor iedere organisatie. Uitdagingen als stijgende kosten en personeelstekorten dwingen organisaties op zoek te gaan naar manieren om efficiënter te werken. Automatisering speelt hierin een cruciale rol. 


Download trendrapport

4CEE - Trendrapport 2024 - Digitale transformatie Finance en Inkoop