PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Klanten


Ontdek hoe organisaties hun purchase to pay functie, compliant,
efficiënt en beheersbaar maken.

 

4CEE_header_scroll

ic-logobar-2

 

icreative-fmo
FMO


"Het is geen kwestie van ik heb iets nodig en deze partij levert dat, dus we sluiten een contract af. Nee, daar zijn spelregels voor. Je moet van tevoren goed nadenken over met wie je in zee gaat."

Lees meer

IC_Gazelle23
Gazelle


Hoe sneller wij de facturen kunnen verwerken, hoe beter wij in staat zijn om facturen op tijd te betalen. Dat is natuurlijk prettig voor de leveranciers omdat zij sneller betaald krijgen. Maar ook prettig voor ons, want zo hebben wij sneller inzicht in de uitgaven.

Lees meer

technischeunie
Technische Unie


"Recent nog hadden we een vraag over een balansrekening die het systeem niet herkent waardoor bepaalde facturen niet toegewezen konden worden. Dit was snel opgelost."

Lees meer

ballast-nedam
Ballast Nedam


”Je weet wat je te wachten staat en dat het foutloos gaat is erg prettig. Bovendien zijn er geen lokale installaties meer nodig en hoeft er geen databasebeheer meer te worden gedaan. Een SaaS-oplossing vraagt een andere manier van werken. Je gaat werk anders inrichten. Het is fijn als de software dan doet wat je verwacht dat het doet.”

Lees meer

TU Delft
TU Delft


"Op dat moment kwamen er allerlei andere vragen naar boven. Basware kon namelijk veel meer dan alleen factuurverwerking. We vroegen ons af wat het nog meer te bieden had voor ons"

Lees meer

geveke
Geveke werktuigbouw


"In Basware kan je alles regelen vanuit één applicatie waar je het overzicht houdt. Je opent de factuur, je kunt e-mails versturen, je ziet hoe de factuur geboekt moet worden, enzovoort.
Bovendien heeft Basware een hele fijne zoekfunctie waar je op verschillende manier alles terug kan vinden. Dit werkt echt zoveel fijner."

Lees meer

09.Intersnack-Lelystad-3312-ws-44ddd26749
Intersnack


“Nu is alleen het scannen nog over, daarna pakt Basware het op en doet het werk voor ons.”

Lees meer

ic-renewi
Renewi


"ICreative helpt ons met het verhogen van de automatische matchingsgraad en het verminderen van handmatig werk."

Lees meer

icreative-pon
Pon Power & Pon Equipment


”Met één druk op de knop hebben we inzicht, controle en zetten we de factuur door naar de juiste man of vrouw. Zet dat maar eens af tegen de minuten die mensen voorheen bezig waren om een factuur te controleren.”

Lees meer

Low & Bonar
Low & Bonar


”We zijn keihard bezig met een efficiencyslag en het aanbrengen van meer structuur. En dat moet ook wel. Binnen Low & Bonar zijn er over de wereld heen gezien te veel mensen inkoopfacturen aan het verwerken, en dat kost simpelweg te veel. We moeten dus
efficiënter gaan werken.”

Lees meer

Ziekenhuis Rivierenland Tiel
Ziekenhuis Rivierenland


”Dankzij dit systeem kunnen we met relatief beperkte inspanning en binnen de gestelde termijn aan onze betalingsverplichtingen voldoen”

Lees meer

icreative-atradius
Atradius


We willen dat alle financiële afdelingen in alle landen op dezelfde manier werken. Maar in de praktijk bleek dat er door de jaren heen veel werkprocessen op natuurlijke wijze ontstaan, maar waar niemand weet van heeft.”

Lees meer

Wat doet ICreative


Wij zijn purchase to pay partner voor organisaties, instellingen en overheden. Wij voelen ons met name thuis in omvangrijke en complexe administraties, zoals het gebruik van meerdere ERP systemen.

Van gedachten wisselen over purchase to pay? 


Neem contact op  of blijf per e-mail op de hoogte

ic-logobar-5