Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   Case Studies

   Klanten zeggen meer dan onze woorden. Gelukkig hebben we al veel ondernemingen, instellingen en overheden geholpen met optimalisatie en automatisering van hun purchase to pay.

    

   PON
   Pon Power & Pon Equipment

   ”Met één druk op de knop hebben we inzicht, controle en zetten we de factuur door naar de juiste man of vrouw. Zet dat maar eens af tegen de minuten die mensen voorheen bezig waren om een factuur te controleren.”

   Lees meer

   Renewi
   Renewi

   “Collega’s die de papieren facturen inboekten, scanden deze ook. We namen zelfs extra mensen aan om deze facturen zo te scannen en te valideren: we hadden vier mensen op locatie die zich hier fulltime op stortten.”

   Lees meer

   Grafisch Lyceum Rotterdam
   Grafisch Lyceum Rotterdam

   "We kunnen met onze vragen goed terecht en krijgen snel antwoord. Pas geleden nog hadden we een vraag over een balansrekening die het systeem niet herkent waardoor bepaalde facturen niet toegewezen konden worden. Dit was snel opgelost."

   Lees meer

   Low & Bonar
   Low & Bonar

   ”We zijn keihard bezig met een efficiencyslag en het aanbrengen van meer structuur. En dat moet ook wel. Binnen Low & Bonar zijn er over de wereld heen gezien te veel mensen inkoopfacturen aan het verwerken, en dat kost simpelweg te veel. We moeten dus wel
   efficiënter gaan werken.”

   Lees meer

   TU Delft
   TU Delft

   "Op dat moment kwamen er allerlei andere vragen naar boven. Basware kon namelijk veel meer dan alleen factuurverwerking. We vroegen ons af wat het nog meer te bieden had voor ons"

   Lees meer

   geveke
   Geveke werktuigbouw

   "In Basware kan je alles regelen vanuit één applicatie waar je het overzicht houdt. Je opent de factuur, je kunt e-mails versturen, je ziet hoe de factuur geboekt moet worden, enzovoort.
   Bovendien heeft Basware een hele fijne zoekfunctie waar je op verschillende manier alles terug kan vinden. Dit werkt echt zoveel fijner."

   Lees meer

   09.Intersnack-Lelystad-3312-ws-44ddd26749
   Intersnack

   “Nu is alleen het scannen nog over, daarna pakt Basware het op en doet het werk voor ons.”

   Lees meer

   Deze organisaties gingen u voor

   Handel & Industrie

   icreative-handel

   Overheid & Nutsbedrijven

   icreative-overheid

    

   Zakelijke dienstverleningicreative-zakeijkedienstverlening

    

   Retailicreative-retail2

    

   Onderwijsicreative-onderwijs

    

   Bouwicreative-bouw

    

   Overigicreative-overig

    

   Onze laatste blogberichten

   3 min read

   Verhoog spend under management door het verder automatiseren van uw purchase to pay proces

   Veel corporate organisaties hebben onvoldoende zicht op hun uitgaven. Met name bij goederen en diensten voor secundaire...

   3 min read

   Hoe kunnen corporate organisaties maverick buying voorkomen?

   Wanneer er binnen een corporate organisatie uitgaven worden gedaan zonder toezicht op of controle van Inkoop, spreken...

   4 min read

   4 argumenten voor het verhogen van spend under management

   In corporate organisaties is het inkoopproces voor direct procurement (direct spend) en indirect procurement (indirect...