Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   Accounts Payable

   De Accounts Payable functie van een ondernemeing wordt vaak als toonbeeld voor digitale transformatie aangehaald. Voor veel bedrijven stopt het bij het ontvangen en verwerken van digitale facturen. Terwijl bij automatisering pas echt winst wordt behaald.

   Houd mij op de hoogte! Adviesgesprek aanvragen

   iceative-logobar

    

   Digitale transformatie van Accounts Payable

   Het scannen en herkennen (OCR) van ontvangen facturen en deze middels een workflow laten goedkeuren door budgethouders is gemeengoed. Voor straight-through accounts payable processing moet het proces van factuurherkenning en factuurverwerking worden geautomatiseerd.

   Verder in factuurverwerking
   Tired and overworked accounts payable secretary due to lack of automationmployee-concept_74855-13264

   Accounts Payable automation

   Accounts Payable automation verwijst naar een geautomatiseerd proces van factuurherkenning (e-facturatie), validatie, coderen, matchen ter goedkeuring en archiveren van facturen. Een integrale en data-gedreven aanpak voor crediteurenadministratie, leveranciers en inkoop, is hiervoor noodzakelijk. Het resultaat:

   • Veel lagere accounts payable kosten
   • Veel hogere mate van auditeerbaar werken 
   • Sterkere relatie met inkoop en leveranciers
   Verder in factuurverwerking
   Procurement vs Accounts Payable
   3 min read
   Verhoog spend under management door het verder automatiseren van uw purchase to pay proces

   Veel corporate organisaties hebben onvoldoende zicht op hun uitgaven. Met name bij goederen en diensten voor secundaire activiteiten, vindt het plaatsen van bestellingen vaak niet onder beheer plaats. Het aandeel maverick spend is hierdoor groot, ondanks dat er voldoende argumenten zijn om dit...

   3 min read
   Hoe kunnen corporate organisaties maverick buying voorkomen?

   Wanneer er binnen een corporate organisatie uitgaven worden gedaan zonder toezicht op of controle van Inkoop, spreken we over maverick buying. Dit levert verschillende nadelen op voor het inkoopproces. Omdat er geen inzicht is in de aankopen die gedaan worden, komen de uitgaven pas bij Finance op...

   4 min read
   4 argumenten voor het verhogen van spend under management

   In corporate organisaties is het inkoopproces voor direct procurement (direct spend) en indirect procurement (indirect spend) niet op eenzelfde manier ingericht. Beter gezegd: waar er voor direct procurement doorgaans een gestructureerd inkoopproces is ingericht, ontbreekt dit proces veelal voor...

   Automatisering vangt aan met procesoptimalisatie

   AP automation kan bestaande fouten en wachttijden versterken en nieuwe fouten en wachttijden introduceren. Om dit te voorkomen moeten processen eerst worden geoptimaliseerd voordat ze worden geautomatiseerd.

   Waarom wij Lean toepassen

    

   Process automation follows Process improvement

   Accounts Payable software

   Voor crediteurenadministraties met een internationale scope, tienduizenden leveranciers en meerdere ERP-systemen, mogen we gerust stellen dat Basware de standaard is voor het automatisch coderen, matchen en archiveren van facturen.

   Daarnaast bieden wij complementaire oplossingen voor validatie van factuurdata, een online portaal waarmee leveranciers de status van de door hun verstuurde facturen kunnen opvragen, en een slimme oplossing om het accounts payable proces factuurverwerking uit te breiden met declaratieverwerking.

   ICreative invoice solutions for accounts payable automation

    

   Accounts Payable automation

   Automatiseren van accounts payable is een nooit voltooid proces; het evolueert door de doorlopende ontwikkelingen op het gebied van software intelligentie. Download onze white paper.


   ap-automatisering

    

   ic-pon-2021_Page_1

    

   ic-tudelft-2021_Page_1

    

   ic-renewi-2021

    

    

   Tijd om te sparren?

   Wilt u van gedachten wisselen over accounts payableautomatisering? Laat hier een bericht achter. Wij nemen snel contact met u op.

   Voor vragen of opmerkingen die niet over onze oplossingen gaan, kunt u hier contact met ons opnemen.
   Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.