Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   ICreative

   ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop, factuurverwerking en contractbeheer.

   Houd mij op de hoogte! Adviesgesprek aanvragen

   Over ons

   Opgericht in 2000 vormde ICreative het fundament voor 4CEE. ICreative levert als Basware en Kofax-partner, purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen met dedicated support aan grote ondernemingen, onderwijs- en overheidsinstellingen. Onze oplossingen vergroten de controle op bedrijfsuitgaven en verkleinen de complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

   Vanaf de oprichting voert ICreative een financieel gezonde en onafhankelijke koers. Door de jaren heen maakt ICreative een gestage groei door en de toekomst wordt met vertrouwen tegemoet gezien. Bedrijven en instellingen zoals Boskalis, Endemol, Bol.com, Grandvision, UWV, Universiteit Utrecht, Pentair, Messe Stuttgart, Bayerische Hausbau GmbH behoren tot het klantenportfolio.

   Vandaag de dag heeft ICreative ongeveer 40 medewerkers. De huidige directeur is Vincent Wouters.

   Executive Management

   • Managing Director
    Vincent Wouters, vwouters@icreative.nl
    +31 (6) 22455138
   • Sales Director
    Jeroen Rozeboom, jrozeboom@icreative.nl
    +31 (6) 45974097
   • Manager Professional Services
    Bjorn Willemsen, bwillemsen@icreative.nl
    

   Achievements

   ICreative laat al jaren een stabiele groei zien. Onze prestaties omvatten echter meer dan alleen een omzetgroei en het aantal bedrijven dat we met succes hebben geautomatiseerd. Klanttevredenheid en continu verbeteren staan hoog bij ons in het vaandel. Dit laten we op verschillende manier zien.

   Werken bij ICreative

   Als jij houdt van workflow automatisering, systeem integratie, data analyse en/of als je veel kennis van zaken hebt omtrent inkoop- en financiële processen, dan ontmoeten wij jou graag.

   Bekijk onze vacatures

   Als dit niet aansluit bij jouw ambities, maar wel enthousiast bent over ICreative, neem dan contact op met HR Business Partner.

   Dirk-Jan van Veldhuizen
   HR Business Partner
   djvanveldhuizen@innovestit.com

   Maak kennis met ... Rogier Termeer

   In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

   Toen Rogier (spreek uit als Roozjéé) in januari 2022 bij ICreative begon, startte hij als Basware Network Consultant. In de tussentijd is zijn functie flink uitgebreid en nu houdt hij zich bezig met alles wat komt kijken bij het ontvangen van...

   ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

   ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze producten en diensten kwalitatief, veilig en betrouwbaar zijn.

   Wij zetten ons continu in om onze klanten de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn hiervoor onmisbaar.

   Continue verbetering

   De ISO...

   Maak kennis met ... Danny Kind

   In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind bijt het spits af. Hij maakt al meer dan vijftien jaar onderdeel uit van ICreative.

   Danny kwam bij ICreative binnen als accountmanager. Na ruim tien jaar met veel plezier op de Sales-afdeling gewerkt te hebben, onder meer een tijd als Productowner...

   Tijdlijn

   2020 ICreative wint Basware Business Excellence Award
   2020 Als een van de eerste IT-bedrijven in Nederland ISO 27017 gecertificeerd
   2019 Nominatie Value Added Reseller of the Year door Channelweb
   2019 Winnaar Basware Customer Success Award
   2019 Gartner noemt ICreative een van de drie belangrijkste Basware integratiepartners
   2018 ISO 9001 en ISO 27001 certificering
   2017 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
   2017 Oprichting Coforce, een spin-off van ICreative
   2016 ICreative wordt ondergebracht onder InnovestIT Group
   2014 Analistenbureau Strategy Partners benoemt ICreative en zusterbedrijf Easy Systems tot grootste P2P leverancier in de Nederlandse markt
   2013 ICreative bereikt Kofax Platinum Level
   2013 Virtual Operator voor Basware Network en ook eerste klant (Van Gansewinkel, tegenwoordig Renewi)
   2011 Vincent Wouters volgt Erik van Doorn op als CEO van ICreative
   2009 Nieuwe pand (Heestereng) in gebruik genomen
   2008 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
   2007 Oprichting ICreative GMBH
   2007 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
   2006 Oprichting zusterbedrijf Easy Systems
   2006 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
   2003 Partnership met Basware
   2000 Erik van Doorn en Jan Kees Meindersma richten ICreative op

   ISO 27017

   ICreative behoort tot de eerste IT-bedrijven in Nederland die het ISO 27017 certificaat voor clouddiensten hebben behaald. Het belang van het internet in het zakelijk leven nam in 2020 meer dan ooit toe in 2020. Daarmee groeide de populariteit van internetoplossingen (cloud/SaaS) van business software. Met het toenemende gebruik van cloudoplossingen, zoals Basware SaaS, willen steeds meer bedrijven en instellingen zien dat deze diensten aantoonbaar veilig zijn. Met de ISO 27017 certificering levert ICreative als leverancier van clouddiensten dit bewijs; dat het specifieke beveiligingsmaatregelen genomen heeft om risico’s te vermijden voor afnemers.

   ISO 9001 en ISO 27001

   In 2017 zag ICreative de kwaliteit van de dienstverlening voor het eerst bevestigd met ISO 9001 en ISO 27001. Met deze certificeringen laat ICreative zien dat de bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde zijn en dat continu verbeteren is ingebed in de organisatie. Klanten van ICreative moeten het maximale vertrouwen hebben dat de informatie die wij verwerken in veilige handen is. Bovendien stelt de wetgeving steeds meer eisen aan de opslag en verwerking van informatie. Deze certificaten, die jaarlijks hernieuwd worden, geven zekerheid op de kwaliteit en veiligheid van de diensten.

   Waarom ICreative

   ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop en factuurverwerking.

   icreative-ervaren

   ERVAREN

   Wij zijn gespecialiseerd in purchase-to-pay automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

   icreative-ambitieus-1

   AMBITIEUS

   Wij bieden naast Basware oplossingen, eigen software en diensten aan teneinde de automatiseringsgraad te maximaliseren.

   icreative-betrokken

   BETROKKEN

   Wij zijn trots op onze klanten en zien er met ons dedicated support team op toe dat onze oplossingen in optimale staat  blijven werken. 

    

   Tijd om te sparren?

   Wilt u van gedachten wisselen over automatisering van factuurverwerking en inkoop? Laat hier een bericht achter en we nemen snel contact op.

   Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
   Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.