PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Disclaimer


De informatie op deze website is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. De informatie wordt verstrekt door ICreative en hoewel we ons inspannen om de informatie up-to-date en correct te houden, geven we geen enkele garantie, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen die op de website staan, voor welk doel dan ook. Het gebruik van dergelijke informatie is dan ook geheel voor eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst als gevolg van, of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website kun je links vinden naar andere websites die niet onder controle staan van ICreative. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of de goedkeuring van de opvattingen die erin worden uitgedrukt.

We doen ons best om de website soepel en zonder problemen te laten functioneren. ICreative is echter niet verantwoordelijk en zal niet aansprakelijk zijn voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website als gevolg van technische problemen buiten onze controle.