Waarom ICreative

als Basware partner

Wij stroomlijnen en standaardiseren processen bij inkoop en accounts payable. En wij automatiseren ze met Basware en aanvullende oplossingen.

Contact  of  Download onze brochure

4CEE_header_scroll

iceative-logobar

 

Zeer ervaren Basware partner


Wij zijn fan van Basware. Al ruim 20 jaar. Wat ons betreft dé oplossing voor ondernemingen met complexe(re) administraties. 

Basware is uiteraard de standaard voor accounts payable, maar timmert de laatste jaren ook sterk aan de weg van indirecte inkoop

Naast het implementeren van Basware bieden we met ons dedicated support center continue ondersteuning. Daarnaast verzorgen we trainingen aan nieuwe en bestaande gebruikers van Basware.

2019 Basware Customer Success Award

In 2019 heeft ICreative de Customer Success Award van Basware in ontvangst mogen nemen dankzij de samenwerking met Ballast Nedam.

2020 Gartner: ICreative bij top 3 Basware partners wereldwijd

Gartner positioneerde Basware wederom als ‘leider’ in het Magic Quadrant voor procure to pay software. In het onderzoeksrapport wordt ICreative als een van de drie belangrijkste integratiepartners van Basware genoemd.

2020 Basware Business Excellent Award 

In 2020 heeft Basware de Business Excellence Award 2020 aan ICreative toegekend. ‘We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen waardoor ons bedrijf gestaag doorgroeit’, aldus ICreative CEO Vincent Wouters.

Met eigen aanvullende oplossingen


Met Basware wordt de automatiseringsgraad sterk omhoog gebracht. Maar automatisering is afhankelijk van de kwaliteit van data. Omdat dit in de praktijk vaak de grootste uitdaging is, hebben wij aanvullende producten ontwikkeld op het gebied van factuurherkenning en factuurvalidatie.

Naast datakwaliteit hebben wij een aantal andere oplossingen ontwikkeld die de mogelijkheden van Basware ondersteunen en uitbreiden, zoals declaratieverwerking, contractmanagement en een factuur status portaal voor leveranciers.

icreative-solutions-invoice-status2

Met oog voor procesoptimalisatie


Automatisering werkt alleen als processen zijn gestroomlijnd en gestandaardiseerd. Zonder optimalisatie kan automatisering juist voor meer complexiteit, langere doorlooptijd en meer (verborgen) kosten zorgen.

Met onze lean agile aanpak worden processen en datastromen gestroomlijnd en gestandaardiseerd. Voorafgaand aan een automatiseringstraject. En ook erna.

ic_automatisering-optimalisatie

We werken met alle toonaangevende ERP systemen

waaronder

oracle_logo sap_logo logo-infor microsoft-dynamics-365-logo

Contact  of  Download onze brochure