Contractmanagement
met Basware

Houdt de juiste informatie, op het juiste tijdstip, op de juiste plaats om contracten eenvoudiger te managen.

Contact  of  Bekijk onze webinars

4CEE_header_scroll

iceative-logobar

 

icreative-solutions-contracts3

 

Beheer contracten met gemak


Vaak besteden bedrijven veel tijd en geld aan het officieel vastleggen van afspraken met leveranciers en klanten. Alles wordt nauwkeurig bedrijfsjuridisch afgedicht, vaak met behulp van specialisten.

Vijfhonderd pagina’s tellende contracten zijn vandaag de dag geen uitzondering meer. Maar daarna begint het eigenlijk pas: het uitvoeren van het contract.

Digitale, slimme opslag van contracten


Voor opdrachtgevers is het vaak lastig om te controleren of de leverancier de gemaakte afspraken naleeft, zeker wanneer contracten versnipperd in de organisatie afgesloten zijn en wanneer ze handmatig worden beheerd.

Daardoor is er weinig grip en wordt er soms niet op tijd gehandeld bij het verstrijken van de geldigheid met als gevolg dat de kans om opnieuw te onderhandelen over de prijs of inkoopcondities verkeken is. Zonder een systeem in place te hebben, zijn bedrijven blind voor alle risico’s die contracten omvatten. Dus waarom dan nog zoveel tijd en energie steken in het opstellen van een contract?

Onze contractmanagement-oplossing geeft een goede basis voor het managen van inkoopcontracten. Door de inkoopcontracten digitaal op te slaan op een centrale plek, krijgen gebruikers een goed overzicht van lopende contracten en hun financiële waarde. Daardoor gaat er minder tijd verloren aan het opzoeken en doorzoeken van documenten.

 

icreative-solutions-contracts2

 

 

icreative-solutions-contracts

 

Signaalfunctie

Contracteigenaren krijgen tijdig een signaal over het verlopen van contracten en relevante stakeholders ontvangen notificaties over deadlines. Dit alles bij elkaar verkleint de risico’s voor de organisatie.

Uiteraard beschikt deze software over een audit trail op contractniveau, zodat u precies kan zien wie welke bewerking op welk moment heeft gemaakt.

Functionaliteit

  • Uitgebreide zoekfunctie voor doorzoeken van contracten op keyword of clausules
  • Notificaties voor aflopende contracten
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Onbeperkt aantal contracten
  • Relevante rechten voor het toevoegen, inzien of wijzigen van contracten
  • Registratie en visualisatie van wijzigingen en acties op een contract
  • Digitaal ondertekenen
  • Approval workflow
Contact  of  Bekijk onze webinars