Basware Spend analytics

Spend analyse geeft inzicht in alle order- en factuurstromen.
Ontdek de informatie achter de data.

Contact  of  Bekijk onze webinars

4CEE_header_scroll

iceative-logobar

 

Spend dashboard


De bestellingen die verricht zijn en de daaropvolgende facturen die ontvangen en verwerkt zijn kunnen met dashboarding inzichtelijk worden gemaakt. Op basis hiervan kunnen KPIs worden gedefinieerd die sturing geven om verschillende deelprocessen in het purchase to pay proces te verbeteren.

Heeft u 90% van de facturen binnen twee dagen na ontvangst in goedkeuringscirculatie gezet? Met Basware Analytics heeft u dit direct inzichtelijk.

Basware Spend Analytics dashboard

Supplier performance


Naast inzicht in de eigen performance wordt met Basware Analytics ook inzicht verkregen in de prestaties van leveranciers. Informatie over de doorlooptijd, de uitvoering van bestellingen en leveringskwaliteit worden inzichtelijk gemaakt. 

Informatie over bestellingen en facturen kunnen worden uitgesplitst naar leveranciers, afdelingen en bestellingen, binnen en buiten het contract. Dankzij de analytics krijgt u inzicht hoe leveranciersfacturen bijdragen aan inefficiënte verwerking in accounts payable vanwege ontbrekende gegevens.Deze informatie kan worden meegenomen in het source to contract proces.

 

 

Basware Spend Analytics supplier performance

 

Carbon Footprint Index


Door elektronische facturering toe te passen, kunnen bedrijven niet alleen het papiergebruik binnen de organisatie verminderen, maar ook hun groene reputatie versterken door de CO2-uitstoot te verminderen.

Met Basware's Carbon Footprint Index voor facturen kunnen gebruikers de CO2-uitstoot per factuur bekijken en de index vergelijken met vergelijkbare bedrijven. 

Basware Spend Analytics Carbon Footprint Index
Contact  of  Bekijk onze webinars