Basware purchase

Alle dagelijkse bestellingen onder beheer met een centraal online inkoop platform. 

Neem contact op  of  Download onze brochure

iceative-logobar

 

Automatisering van indirecte inkoop


Routineproducten worden typisch adhoc besteld, bij heel veel verschillende leveranciers besteld en binnen de afdeling die de producten nodig heeft. Deze indirecte inkoop, non product related inkoop of tail spend, heeft
veel (verborgen) kosten en compliance risico's.

Idealiter blijven de bestellingen decentraal, maar wordt indirecte inkoop gereguleerd door te werken met preferred suppliers, contracten en inkooporders.

IC_Visual-blog-3

De voordelen van een centraal inkoop platform

Om het indirecte inkoopproces decentraal en gereguleerd te organiseren, is een centraal inkoop platform noodzakelijk. Een "corporate webshop" waar werknemers zelf producten van preferred suppliers kunnen bestellen voor hun dagelijkse werkzaamheden. De voordelen:

icreative-solutions-purchase2 thumbnail

Basware Purchase Functionaliteit

  • Bestellingen aanmaken en verwerken
  • Raamcontracten aanmaken en verwerken
  • E-catalogi van preferred suppliers
  • Punch-out met websites van preferred suppliers
  • Vrije bestelformulieren
  • Goedkeurings-workflows voor budgethouders
  • Organisatie van autorisatieniveaus en procuratieschema’s
  • Automatische matching met facturen

ERP integratie


Basware heeft ruim 35 jaar ervaring en API-technologie voor het integreren van Basware met meer dan 250 ERP-systemen en meer dan 220 netwerkpartners.

Of u nu SAP, Oracle, Microsoft, een ander ERP of een combinatie van meerdere ERP's gebruikt, wij koppelen Basware aan uw bestaande oplossingen.

erp-integratie

Ervaringen van onze klanten

ic-pon-2021_Page_1

 

ic-tudelft-2021_Page_1

 

ic-lowbonar-2021

 

Waarom ICreative


Procesoptimalisatie en datamanagement zijn essentieel voor automatisering. Met onze lean agile aanpak stroomlijnen en standaardiseren wij processen en datastromen.

Naast automatisering van inkoop en factuurverwerking met Basware, bieden wij aanvullende, zelfontwikkelde oplossingen, waaronder factuur validatie en declaratieverwerking.

ic_automatisering-optimalisatie

Trendrapport

Digitale transformatie
Finance & Inkoop 2023


In een tijd waar zaken als digitale transformatie en kunstmatige intelligentie regelmatig de (vak)media domineren, wordt er veel handmatige arbeid verricht op de Inkoop en Finance afdelingen bij corporates.

Zo ontvangt en verwerkt slechts 1% van de grootbedrijven alle facturen volledig automatisch. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door Direct Research onder ruim 200 finance- en inkoopprofessionals.

Download trendrapport

Trendrapport digitale transformatie Finance en Inkoop

 

Webinar

Webinar Purchase to pay automatisering 


Directe inkoop is meestal goed georganiseerd. Indirecte inkoop niet. Ondanks dat de totale uitgaven gering zijn, is de bestelfrequentie hoog en daarmee de verborgen kosten ook. Met Basware purchase kan de tail spend onder beheer worden gebracht, terwijl de bestellingen door de business wordt uitgevoerd.  

U kunt dit opgenomen webinar direct bekijken. Deze webinars nemen we van tijd tot tijd opnieuw op zodat ze actueel blijven.

Bekijk onze webinars  of   Neem contact op

 

icreative-webinar-automatisering
Contact

+31 (0) 318 49 31 50
Oortlaan 2
6716WD, Ede
The Netherlands