Basware

Basware is wereldwijd een toonaangevende leverancier van purchase-to-pay oplossingen en biedt het een netwerk waarmee leveranciers en klanten orders en facturen makkelijk kunnen versturen en ontvangen.

Purchase-to-Pay automation

Basware levert een cloud-based pakket van purchase-to-pay diensten, waarmee bedrijven volledig control krijgen op bedrijfsuitgaven en de factuurverwerking die op de uitgaven volgen. Het bedrijf heeft zich aanvankelijk sterk ontwikkelt op het gebied van factuurverwerking, maar heeft de afgelopen 10 jaar een complete oplossing ontwikkelt voor sourcing, contractmanagement en inkoop.

Basware heeft in haar marketing en productontwikkeling, openheid en samenwerking hoog in het vaandel staan. Zo heeft het naast eigen vestigingen in meer dan 50 landen op 6 continenten, alleen al in Europa 70 wederverkopers.

In haar diensten biedt Basware open systemen aan teneinde de transactie-mogelijkheden van klanten met leveranciers te maximaliseren. Het Basware Netwerk, waarmee orders en facturen worden omgezet naar databestanden in een format die de ontvangende partij wenst, is hier een uitstekend voorbeeld van (zie ook e-facturatie).

logo-basware

 

Opgericht
1985, Espoo, Finland
Hoofdkwartier Espoo, FinlandFIN
Management Klaus Andersen, CEO
Werknemers 1889
Beurs Nasdaq Helsinki: BAS1V
Omzet
148,6 milion (2019)
Website www.basware.com

 

Basware en ICreative

ICreative is al 20 jaar value-added reseller van Basware. Misschien doen we onszelf daarmee te kort. Basware is onze core business. We worden met regelmaat ook voor buitenlandse projecten ingezet door Basware. En zo nu en dan belonen ze ons met een mooie award. 

Ondanks dat we zelf fan zijn van Basware, zijn er deelprocessen die niet of niet makkelijk door Basware worden geautomatiseerd. Daar hebben we zelf oplossingen voor ontwikkeld, waaronder:

  • Factuur validatie en verrijking: tussen factuurontvangst en factuurverwerking passen wij validatie en verrijkking van inkomende facturen toe, om de kwaliteit van facturen en daarmee van automatisering te borgen
  • Factuurstatus portaal: waarmee leveranciers zélf de status van door hun verstuurde facturen online kunnen opvragen.


icreative-solutions-analytics2

 

Customer Success Award
13 februari 2019

In 2019 heeft ICreative de Customer Success Award van Basware in ontvangst mogen nemen dankzij de samenwerking met Ballast Nedam. Lees verder

Gartner: ICreative bij top 3 Basware-partners wereldwijd
3 september 2020

Gartner positioneerde Basware onlangs wederom als ‘leider’ in het Magic Quadrant voor procure-to-pay software. In het onderzoeksrapport wordt ICreative als een van de drie belangrijkste integratiepartners van Basware genoemd.
Lees verder

Business Excellent Award 2020
25 mei 2020

In 2020 heeft Basware de Business Excellence Award 2020 aan ICreative toegekend. ‘We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen waardoor ons bedrijf gestaag doorgroeit’, aldus ICreative CEO Vincent Wouters.
Lees verder

Tijd om te sparren?

Wilt u van gedachten wisselen over purchase-to-pay automatisering. Laat hieronder een bericht achter.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.