PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

Forrester erkent Basware als leider in AP Invoice Automation

Featured Image

In het recent gepubliceerde rapport "The Forrester Wave: Accounts Payable Invoice Automation, Q3 2024" is Basware benoemd tot leider op het gebied van Accounts Payable Invoice Automation. 


Het rapport van Forrester voor het derde kwartaal van 2024 richt zich specifiek op oplossingen voor zogenoemde Accounts Payable Invoice Automation (APIA). Het rappport biedt een diepgaande analyse van de sterke en zwakke punten van verschillende leveranciers, en helpt op deze manier bedrijven en organisaties met het maken van weloverwogen beslissingen bij het kiezen van toekomstige partners. 

Hoogste scores in belangrijke criteria

In het rapport wordt Basware geprezen als koploper met een sterke focus op het automatiseren van de laatste fase van AP-processen. Basware behaalde de hoogste scores mogelijk in maar liefst 16 criteria, waaronder Exception Handling, Fraud and Risk Management, en Tax Compliance and Operations.

"Als de grootste specialistische aanbieder van APIA-software heeft Basware zich gevestigd als een krachtpatser met klantobsessie, praktische innovatie en solide uitvoering", staat in het rapport van Forrester.


Accounts Payable teams staan onder druk

Finance en Accounts Payable teams worden geconfronteerd met een aantal uitdagingen, zoals verstoringen in de toeleveringsketen, tekorten op de arbeidsmarkt en steeds strengere regelgeving, die druk uitoefenen op hun middelen.

Om deze druk te verlichten, is er behoefte aan kostenefficiënte en tijdbesparende technologieën. Dergelijke oplossingen moeten in staat zijn om steeds complexere bedrijfsactiviteiten te beheren, klanten te ondersteunen en te allen tijde te voldoen aan wereldwijde regelgeving.

Jason Kurtz, CEO van Basware, zegt: “AP-teams beheren elke week duizenden facturen en betalingen. Hun middelen staan vaak onder druk, wat hen dwingt om snelheid te balanceren met naleving. De oplossing voor deze uitdaging? Geïntegreerde end-to-end APIA-oplossingen. De industrie roept om verbeterde geautomatiseerde oplossingen ter ondersteuning van Accounts Payable-afdelingen, en wij helpen onze klanten tijd en geld te besparen, terwijl ze blijven voldoen aan de steeds veranderende wereldwijde regelgeving. We geloven dat het feit dat we als leider worden erkend door Forrester ons onderscheidt van onze concurrenten. Maar we staan pas aan het begin, en het beste moet nog komen.”

In 2023 beleefde Basware één van haar meest succesvolle jaren. Het afgelopen jaar verwerkte Basware meer dan 200 miljoen facturen en $900 miljard aan factuuruitgaven via zijn platform.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de toegevoegde waarde van Basware en de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Contact