Basware

Basware is wereldwijd een toonaangevende leverancier van source-to-pay software voor omvangrijke ondernemingen en instellingen. Daarnaast biedt Basware een wereldwijd netwerk aan waarmee transacties tussen leveranciers en klanten op elkaar kunnen worden aangesloten. 

Purchase-to-Pay software

Basware is de toonaangevende leverancier van source-to-pay software voor grote bedrijven en instellingen. Met Basware kunnen bedrijven hun purchase-to-pay proces volledig digitaliseren, standaardiseren en automatiseren.

Omdat een volledig geautomatiseerd systeem afhankelijk is van de samenwerking met leveranciers, biedt Basware een open business netwerk aan, het Basware Network, waarin documenten als orders en facturen tussen leveranciers en klanten geconverteerd worden naar een format die de ontvangende partij wenst. Een leverancier stuurt bijvoorbeeld een PDF factuur naar een klant, via het Basware Netwerk, waarna de klant dezelfde factuur in bijvoorbeeld een XML bestand ontvangt.

Daarmee levert Basware dus een end-to-end oplossing voor bedrijven, waarmee de complexiteit van het inkoop tot betalingsproces terug wordt gebracht en tevens meer controle op het proces wordt verkregen. Handmatige interventies zijn dan alleen nog vereist om uitzonderingen te managen.

basware logo klein
Oprichting
1985, Espoo, Finland
Hoofdkantoor Espoo, FinlandFIN
Directie Vesa Tykkyläinen, CEO; Niclas Rosenlew, CFO
Werknemers 1889
Beurs Nasdaq Helsinki: BAS1V
Omzet
148,6 miljoen (2016)
Case Study Low & Bonar

Case study | Low & Bonar

In Arnhem bevindt zich ook het financial shared servicecentrum van Low & Bonar. De invoering en overschakeling naar de nieuwe P2P programma’s door ICreative verliep vrijwel moeiteloos. Martijn vond het een spannend moment: “We hebben hier een treintje rijden van meer dan 200 facturen per dag, en dat treintje wil je niet stil hebben.” De manier waarop de hick-ups bij de omschakeling werden aangepakt, vormde voor Marc een bevestiging de juiste partij gekozen te hebben

Basware en ICreative

Software maakt nog geen oplossing. De software moet worden ingezet om tot een oplossing te komen. ICreative is wereldwijd de meest ervaren implementatie- en kennispartner van Basware.

Wij implementeren purchase-to-pay automatisering in uw business, ondersteunen de werking met onze Academy en service center, en brengen uw proces van inkoop tot betaling met onze technische consultant naar purchase-to-pay excellence.

Voorbeelden van purchase to pay excellence zijn het verrichten van additionele validaties en verrijkingen op facturen van leveranciers, het aansluiten van leveranciers op het Basware Network, en het inzetten van robotic process automation voor bepaalde handelingen in de periferie van purchase-to-pay.

Wij ondersteunen hoofdzakelijk omvangrijke ondernemingen en instellingen en hebben ruime ervaring met internationale roll-outs.

Waarom ICreative

ICreative helpt ondernemingen, instellingen en overheden om meer controle op bedrijfsuitgaven te krijgen en het purchase-to-pay proces minder complex, en daarmee kostenefficiënter, te maken. Onze propositie:

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan omvangrijke ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

We houden u via uw Inbox graag op de hoogte omtrent e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Wilt u ook eens van gedachten wisselen omtrent deze onderwerpen, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Ontvang Big Data boek
Download white papers
Helaas, geen prijs
Ontvang Big Data boek
Download white papers
Helaas, geen prijs
ICreative is weer een jaartje ouder. Dat moet worden gevierd!
Vul uw e-mailadres in en geef een draai aan het wiel!
Door mee te doen, stemt u toe dat wij e-mails met P2P-gerelateerde onderwerpen naar u mogen versturen. Geen paniek. Ook wij hebben een hekel aan SPAM. U kunt zich onderaan iedere e-mail uitschrijven.