Digitalisering van het Purchase-to-Pay proces

Download het trendrapport 2021Basware

Basware is wereldwijd een toonaangevende leverancier van purchase-to-pay oplossingen en biedt het een netwerk waarmee leveranciers en klanten orders en facturen makkelijk kunnen versturen en ontvangen.

Basware, Purchase-to-Pay Oplossingen

Basware levert een cloud-based pakket van purchase-to-pay diensten, waarmee bedrijven volledig control krijgen op bedrijfsuitgaven en de verwerking van facturen die op de uitgaven volgen. Het bedrijf heeft zich aanvankelijk sterk ontwikkelt op het gebied van factuurverwerking, maar heeft de afgelopen 10 jaar een complete oplossing ontwikkelt voor sourcing, contractmanagement en inkoop.

Basware heeft in haar marketing en productontwikkeling, openheid en samenwerking hoog in het vaandel staan. Zo heeft het naast eigen vestigingen in meer dan 50 landen op 6 continenten, alleen al in Europa 70 wederverkopers.

In haar diensten biedt Basware open systemen aan teneinde de transactiemogelijkheden van klanten met leveranciers te maximaliseren. Het Basware Netwerk, waarmee orders en facturen worden omgezet naar databestanden in een format die de ontvangende partij wenst, is hier een uitstekend voorbeeld van (zie ook e-facturatie).

Opgericht
1985, Espoo, Finland
Hoofdkwartier Espoo, FinlandFIN
Management Klaus Andersen, CEO
Werknemers 1889
Beurs Nasdaq Helsinki: BAS1V
Omzet
148,6 milion (2019)
Website www.basware.com
basware logo klein

Basware nieuws

Ontvang het laatste nieuws maandelijks in uw inbox!Basware en ICreative

Cloud software levert nog geen oplossing voor bedrijven. De software moet worden geintegreerd met bestaande systemen, waaronder een of meerdere ERP-systemen die een organisatie gebruikt. De software moet worden geconfigureerd naar de specifieke processen binnen de organisatie en mogelijk worden uitgerold naar meerdere operaties in het binnen en/of buitenland. Leveranciers moeten mogelijk worden aangehaakt om het purchase-to-pay systeem echt te laten werken. En bovenal zal informatie en documenten met betrekking tot orders en facturen moeten worden gestandaardiseerd en gedigitaliseerd in databestanden.

Een partner die purchase-to-pay als core business heeft, zeer ervaren is met implementatie en ondersteuning van Basware oplossingen in complexe omgevingen in binnen- en buitenland, én die bedreven is in het digitaliseren, valideren en verrijken van data, is noodzakelijk om een oplossing te realiseren.

Customer Success Award
13 februari 2019

In 2019 heeft ICreative de Customer Success Award van Basware in ontvangst mogen nemen dankzij de samenwerking met Ballast Nedam.
Lees verder

Gartner: ICreative bij top 3 Basware-partners wereldwijd
3 september 2020

Gartner positioneerde Basware onlangs wederom als ‘leider’ in het Magic Quadrant voor procure-to-pay software. In het onderzoeksrapport wordt ICreative als een van de drie belangrijkste integratiepartners van Basware genoemd.
Lees verder

Business Excellent Award 2020
25 mei 2020

In 2020 heeft Basware de Business Excellence Award 2020 aan ICreative toegekend. ‘We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen waardoor ons bedrijf gestaag doorgroeit’, aldus ICreative CEO Vincent Wouters.
Lees verder

Waarom ICreative

Wij transformeren gefragmenteerde processen met ongestructureerde informatie naar data-gedreven en intelligente purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen.

AUTOMATISERING

Wij implementeren en supporteren automatiseringsoplossingen van enkele grote wereldspelers op het gebied van purchase-to-pay en e-facturatie.

EXCELLENCE

Met procesoptimalisatie en verbetering van datakwaliteit brengen we de automatiseringsgraad hoger dan wat met standaard oplossingen bereikt kan worden.

ICreative klanten