Kofax

Kofax is de toonaangevende leverancier van optical character recognition (OCR) oplossingen, oftewel van scan en capture oplossingen, waarmee informatie op gescande documenten, zoals facturen, wordt omgezet naar databestanden.

Kofax, OCR Oplossingen

Kofax biedt primair document capture oplossingen en dient daarmee als invoerbron voor, bijvoorbeeld, factuurverwerking. Met Kofax kunnen PDF facturen en papieren facturen, nadat ze zijn gescand, op gestructureerde wijze worden omgezet naar een databestand (e-factuur).

Maar Kofax biedt veel meer dan een OCR-oplossing. Met het zogenaamde Kofax TotalAgility platform, kan het databestand op tal van mogelijkheden worden verwerkt.

Het databestand kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan de juiste crediteur, automatisch worden gevalideerd, en indien de factuur niet voldoet aan uw business rules, automatisch worden geretourneerd aan de leverancier. Ook het prematchen van facturen met orders/ontvangsten in uw ERP omgeving(en) is prima mogelijk met Kofax.

Kofax integreert naadloos met P2P, ERP, ECM en DMS systemen.

Oprichting
1985, Irvine, USA
Hoofdkantoor Irvine, USA
Directie Greg Lock, Chairman, Reynolds C. Bish, CEO
Werknemers 1200
Beurs Nasdaq: KFX
Omzet
266,3 miljoen (2013)

Kofax nieuws

Ontvang het laatste nieuws maandelijks in uw inbox!Kofax en ICreative

ICreative is sinds jaar en dag Kofax Platinum Partner. Dit geeft aan dat wij niet alleen uitgebreide kennis hebben van de legio functionaliteiten die de Kofax oplossingen bieden, maar ook het beheer en support op de vele verschillende configuraties kwalitatief hoogwaardig verzorgen voor onze klanten.

Het Kofax platform integreert met vrijwel elk achterliggend systeem en/of database. Wij hebben uitgebreide ervaring met de integratie met dergelijke systemen. Voorbeelden van eerdere integraties zijn SAP, Oracle EBS, Microsoft AX, Sharepoint en Basware Alusta. Behalve de Kofax standaardconnectoren heeft ICreative ook veel integraties ontwikkeld bij de diverse klantprojecten. Deze variëren van file-based CSV’s tot XML en REST-API webservices.

In 15 jaar zijn wij uitgegroeid tot een van Nederlands toonaangevende Kofax leveranciers. Wij zijn een kennispartner voor de volgende Kofax oplossingen:

  • Total Agility (KTA)
  • Insight
  • Kapow (Robotic Process Automation)
  • VRS
  • Capture
  • Transformation Modules (KTM)
  • Front Office Server

Factuurverwerking

De oplossingen van Kofax zijn zowel on-premise als in de cloud beschikbaar. Een toenemend aantal klanten gebruikt ons Kofax TotalAgility SaaS platform. Binnen dit platform is de zogenaamde ICreative Invoice Pro Package voor KTA geïntegreerd. Deze module bevat een serie standaard veldconfiguraties en validaties, specifiek voor het optimaal herkennen én geautomatiseerd verwerken van facturen. U betaalt alleen voor het aantal facturen dat u verwerkt in de vorm van een all-in maandbedrag. Pay-per-use dus.

Waarom ICreative

Wij transformeren gefragmenteerde processen met ongestructureerde informatie naar data-gedreven en intelligente purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen.

AUTOMATISERING

Wij implementeren en supporteren automatiseringsoplossingen van enkele grote wereldspelers op het gebied van purchase-to-pay en e-facturatie.

EXCELLENCE

Met procesoptimalisatie en verbetering van datakwaliteit brengen we de automatiseringsgraad hoger dan wat met standaard oplossingen bereikt kan worden.

ICreative klanten