PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Waarom ICreative

 

Neem contact op

ic-logobar-6

 

Kennis & Ervaring


We houden ons al 30 jaar met accounts payable automatisering bezig. De scope hebben we in de loop der jaren uitgebreid naar (indirect) spend. Heb je de indirecte uitgaven onder beheer, dan helpt dit niet alleen inkoop, maar ook de factuurverwerking. 

De laatste jaren mogen we veel snelgroeiende, ambitieuze bedrijven helpen met het ondersteunen van hun groeiplannen. Maar het zijn met name de grotere, omvangrijke ondernemingen, met kantoren in het buitenland, en complexe administraties, waar ons success ligt. 

Automatisering & Verbetering


Procesautomatisering is het gewenste resultaat, met als doel om handen en hersenen vrij te maken, en tevens meer zicht en grip te krijgen op factuur- en orderstromen. Om hier te komen kunnen processen niet 'maar even' worden geautomatiseerd. Dit leidt zelden tot het gewenste resultaat. AP medewerkers zijn dan met eindeloze correcties en workarounds bezig.

Processen moeten eerst bestudeerd worden om ze te stroomlijnen naar KPI's. Documenten zoals facturen en PO's moeten in datavorm gestandaardiseerd worden om ze gestructureerd te verwerken. Eerst procesoptimalisatie, dan procesautomatisering. 

Vandaag & Morgen


Automatisering is geen eenmalige handeling. De omgeving verandert. De onderneming groeit. Aquisities worden gedaan. Nieuwe systemen worden aangeschaft. Van andere systemen wordt afscheid genomen. Leveranciers en klanten komen en sommige zullen gaan. En hetzelfde geldt voor medewerkers. 

Bovendien kan niet alles vooraf worden voorzien. Succes is haalbaar, maar niet echt maakbaar. Daarom omarmen we het agile-gedachtegoed en duiken maar wat graag in de datastromen van onze klanten om pijnpunten te identificeren én te verhelpen.

Daarnaast beschikken we over een fulltime service center die klanten non-stop met raad en daad bedient.

Maak kennis met ICreative


Een keertje van gedachte wisselen over een vraagstuk met een van onze business consultants? Een aantal datasets door ons laten onderzoeken? Of ligt de nood hoger en zijn jullie op zoek naar een P2P partner? Laat het ons weten.

Neem contact op

ic-logobar-5