Basware Alusta

Basware Alusta was de werknaam van het cloud-gebaseerde
purchase to pay platform van Basware.

Contact  of  Bekijk onze webinars

iceative-logobar

 

Basware Alusta - purchase to pay in de cloud


Basware Alusta verwijst naar het cloud-gebaseerde purchase to pay platform van Basware. Basware Alusta was de werknaam van de cloud oplossing. Inmiddels bestaat de naam niet meer en is Basware volledig cloud gebaseerd. De functie is gelijk gebleven. Met Basware wordt indirecte inkoop onder beheer gebracht en worden alle inkomende facturen automatisch verwerkt. Daarnaast biedt Basware analytics aan, waarmee order- en factuurstromen inzichtelijk worden gemaakt.

ICreative is Basware partner. Al ruim 20 jaar. Naast partner leveren we een aantal aanvullende deeloplossingen die de Basware oplossingen ondersteunen of in functie uitbreiden.

icreative-solutions-analytics2 thumbnail

 

Basware Customer Success Award
13 februari 2019

In 2019 heeft ICreative de Customer Success Award van Basware in ontvangst mogen nemen dankzij de samenwerking met Ballast Nedam.

Gartner: ICreative bij top 3 Basware-partners wereldwijd
3 september 2020

Gartner positioneerde Basware wederom als ‘leider’ in het Magic Quadrant voor procure to pay software. In het onderzoeksrapport wordt ICreative als een van de drie belangrijkste integratiepartners van Basware genoemd.

Basware Business Excellent Award 2020
25 mei 2020

In 2020 heeft Basware de Business Excellence Award 2020 aan ICreative toegekend. ‘We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen waardoor ons bedrijf gestaag doorgroeit’, aldus ICreative CEO Vincent Wouters.

Contact  of  Bekijk onze webinars

Contact

+31 (0) 318 49 31 50
Oortlaan 2
6716WD, Ede
The Netherlands