Whitepaper

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen organisaties.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-leanfinance-2021-v4

   

   1 min read

   Gartner: ICreative bij top 3 Basware-partners wereldwijd

   Featured Image

   Gartner positioneerde Basware onlangs wederom als ‘leider’ in het Magic Quadrant voor procure-to-pay software. In het uitgebreide onderzoeksrapport noemt het analistenbureau ICreative als een van de drie belangrijkste integratiepartners.

   In het Magic Quadrant Procure-to-Pay Suites zet Gartner de volkomenheid van de marktvisie van procure-to-pay leveranciers af tegen het vermogen om deze visie met hun producten en diensten uit te voeren. Gartner evalueert in het rapport dertien softwareleveranciers. Linksonder in het kwadrant bevinden zich de niche spelers, rechtsonder de visionairs, linksboven de uitdagers en rechtsboven de leiders. Basware is in 2019 voor de vierde keer gepositioneerd als leider.

   Sterke punten

   Basware heeft sterke kernfunctionaliteit voor procure-to-pay en referenties waarderen de software om zijn gebruiksvriendelijkheid. Het rapport meldt dat er een chatbot in de maak is, die positieve feedback heeft ontvangen. De userinterface is beschikbaar in 25 talen en Basware kreeg van referenties de hoogste score voor wereldwijde inzetbaarheid.

   Een ander sterk punt van Basware dat wordt genoemd, zijn de integratiemogelijkheden. Referentieklanten onderschrijven dit, vooral wanneer het gaat om integraties met back-end ERP/financiële systemen. Basware doet een groot deel van de implementaties zelf maar werkt wereldwijd ook met partners. De top drie integratiepartners van 2015 tot 2018 zijn Fluxym, ICreative en Azets, aldus Gartner.

   Vincent Wouters Vincent Wouters

   ‘Wij danken onze positie aan onze uitgebreide, jarenlang opgebouwde Basware-kennis die we wereldwijd inzetten bij zowel implementaties als lokale ondersteuning via ons service center’, licht Vincent Wouters, CEO van ICreative, toe. ‘Wij zijn erg trots op onze positie en de erkenning die we krijgen van onze klanten.’

   Marktinzicht

   Gartner schrijft verder in het rapport dat Basware een leider is op basis van zijn sterke marktinzicht, innovatie, product roadmap en klantervaring. Basware is zeer geschikt voor multinationals die overstappen op digitale inkoop en de factuurverwerking willen automatiseren.

   DICO SALES005 - ICreative ontzorgt bouwsector op weg naar elektronisch factureren

   Levert u producten en diensten aan de bouwsector en verstuurt hiervoor facturen? Dan krijgt u per 1 januari 2022 te maken met de aangekondigde...

   Lees verder

   Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

   Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen...

   Lees verder

   Basware’s impactscore voor klimaatverandering overtreft gemiddelde in IT sector

   Het Carbon Disclosure Project (CDP) is een wereldwijde instelling zonder winstoogmerk dat de milieu-impact van organisaties en steden openbaar maakt...

   Lees verder