PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Purchase-to-Pay Automatisering

Door automatisering van het purchase-to-pay proces worden operationele kosten verlaagd, kunnen betere afspraken met leveranciers worden gemaakt en wordt de kasstroom verbeterd.

icreative-solutions-invoice

 

 

E-facturatie en factuurverwerking

Leveranciers aanmoedigen om e-facturen aan te leveren, is een uitdaging. Daarom zorgen wij voor conversie van facturen naar een gestandaardiseerd e-factuur. Deze e-facturen kunnen vervolgens volledig automatisch worden verwerkt. Zeker als de bestelling die eraan vooraf gaat reeds is goedgekeurd.

Meer over e-facturatie of OCR en factuurverwerking of bekijk onze oplossing voor e-facturatie of OCR en factuurverwerking.

 

Gereguleerde en decentrale inkoop

In tegenstelling tot de uitgaven die de primaire activiteit van een onderneming dienen, is er over het algemeen veel minder grip op uitgaven die betrekking hebben op secundaire activiteiten. Door het portfolio van preferred suppliers in een webshop-omgeving aan te bieden, kunnen medewerkers zelf hun inkopen doen maar wel op een gereguleerde wijze.

Meer over inkoop of bekijk onze oplossing.

icreative-solutions-purchase2

 

icreative-solutions-analytics2

 

 

Grip op bestellingen, facturen en contracten

Controle op purchase-to-pay wordt verkregen als er zicht is op alle order- en factuurstromen. Op basis van eenvoudige analyses kunnen preferred suppliers worden geselecteerd en inkoopprijzen en korting op vroegbetaling worden onderhandeld en in contracten worden vastgelegd.

Meer over purchase-to-pay of bekijk onze oplossing voor purchase-to-pay analytics en contractbeheer.

Nieuws

Waarom ICreative

ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop, factuurverwerking en contractbeheer.

icreative-ervaren

Ervaren

Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in p2p automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

icreative-ambitieus

Ambitieus

Naast Basware oplossingen bieden wij eigen oplossingen aan teneinde de automatiseringsgraad voor purchase-to-pay te maximaliseren.

icreative-betrokken

Betrokken

Wij zijn trots op onze klanten. Met een dedicated support team zien we erop toe dat onze oplossingen in optimale staat blijven werken.

Basware update: Invoice Access Report en SmartPDF met zelfvalidatie
Basware blijft onverminderd investeren in de ontwikkeling en kwaliteit van haar purchase to pay software-oplossingen. Recentelijk zijn er weer een aantal nieuwe features gelanceerd, waar we u graag over informeren. Invoice Access Report We zijn blij te melden dat er een nieuwe functie beschikbaar...
Maak kennis met ... Taco Slob
Als klanten vragen of problemen hebben met onze purchase to pay software, dan kunnen zij altijd terecht bij Taco Slob en zijn collega’s. Taco is namelijk Teamlead Support bij ICreative, een rol die hij vergelijkt met die van meewerkend voorman. Hij vertelt u graag meer over zijn werk en zichzelf....
Compliant documenten ontvangen én versturen met 4Exchange
Sinds jaar en dag zijn de bedrijven van 4CEE bezig met het leveren van oplossingen voor het optimaliseren van de Order to Cash- en Purchase to Pay-processen van hun klanten. ICreative, EasySystems en Diesis bundelen hun krachten en presenteren: 4Exchange. Op één platform e-facturen en andere...

Tijd om te sparren over purchase-to-pay?

Wilt u van gedachten wisselen over automatisering van factuurverwerking en inkoop? Laat hier een bericht achter en we nemen snel contact op.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.

iceative-logobar