Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   Purchase-to-Pay Automatisering

   Door automatisering van het purchase-to-pay proces worden operationele kosten verlaagd, kunnen betere afspraken met leveranciers worden gemaakt en wordt de kasstroom verbeterd.

   icreative-solutions-invoice

    

    

   E-facturatie en factuurverwerking

   Leveranciers aanmoedigen om e-facturen aan te leveren, is een uitdaging. Daarom zorgen wij voor conversie van facturen naar een gestandaardiseerd e-factuur. Deze e-facturen kunnen vervolgens volledig automatisch worden verwerkt. Zeker als de bestelling die eraan vooraf gaat reeds is goedgekeurd.

   Meer over e-facturatie of OCR en factuurverwerking of bekijk onze oplossing voor e-facturatie of OCR en factuurverwerking.

    

   Gereguleerde en decentrale inkoop

   In tegenstelling tot de uitgaven die de primaire activiteit van een onderneming dienen, is er over het algemeen veel minder grip op uitgaven die betrekking hebben op secundaire activiteiten. Door het portfolio van preferred suppliers in een webshop-omgeving aan te bieden, kunnen medewerkers zelf hun inkopen doen maar wel op een gereguleerde wijze.

   Meer over inkoop of bekijk onze oplossing.

   icreative-solutions-purchase2

    

   icreative-solutions-analytics2

    

    

   Grip op bestellingen, facturen en contracten

   Controle op purchase-to-pay wordt verkregen als er zicht is op alle order- en factuurstromen. Op basis van eenvoudige analyses kunnen preferred suppliers worden geselecteerd en inkoopprijzen en korting op vroegbetaling worden onderhandeld en in contracten worden vastgelegd.

   Meer over purchase-to-pay of bekijk onze oplossing voor purchase-to-pay analytics en contractbeheer.

   Nieuws

   Waarom ICreative

   ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop, factuurverwerking en contractbeheer.

   icreative-ervaren

   Ervaren

   Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in p2p automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

   icreative-ambitieus

   Ambitieus

   Naast Basware oplossingen bieden wij eigen oplossingen aan teneinde de automatiseringsgraad voor purchase-to-pay te maximaliseren.

   icreative-betrokken

   Betrokken

   Wij zijn trots op onze klanten. Met een dedicated support team zien we erop toe dat onze oplossingen in optimale staat blijven werken.

   ICreative breidt activiteiten uit naar Verenigd Koninkrijk

   ICreative breidt haar activiteiten uit naar het Verenigd Koninkrijk. In nauwe samenwerking met Basware, toonaangevend leverancier van procure to pay automatisering en e-factureringsoplossingen, biedt de uitbreiding van ICreative ondernemingen in het Verenigd Koninkrijk een betrouwbare partner om de...

   InSight DICO Dag | 30 juni

   Op donderdag 30 juni 2022 organiseerde Ketenstandaard samen met haar (software) implementatie-partners de eerste InSight DICO Dag. Een online dag, waar je meer te weten kwam over hoe de implementatie van de DICO standaard verloopt, waar je rekening mee moet houden en uiteraard wat het je...

   Lean Finance

   De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen bedrijven. Op basis van de digitale transformatie kunnen financiële gegevens én processen makkelijker centraal worden gemanaged en in relatie worden gebracht met...

   Tijd om te sparren over purchase-to-pay?

   Wilt u van gedachten wisselen over automatisering van factuurverwerking en inkoop? Laat hier een bericht achter en we nemen snel contact op.

   Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
   Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.

   iceative-logobar