Whitepaper

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen organisaties.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-leanfinance-2021-v4

   

   Purchase-to-Pay Automatisering

   Door automatisering van het purchase-to-pay proces worden operationele kosten verlaagd, kunnen betere afspraken met leveranciers worden gemaakt en wordt de kasstroom verbeterd.

   icreative-solutions-invoice

    

    

   E-facturatie en factuurverwerking

   Leveranciers aanmoedigen om e-facturen aan te leveren, is een uitdaging. Daarom zorgen wij voor conversie van facturen naar een gestandaardiseerd e-factuur. Deze e-facturen kunnen vervolgens volledig automatisch worden verwerkt. Zeker als de bestelling die eraan vooraf gaat reeds is goedgekeurd.

   Meer over e-facturatie of OCR en factuurverwerking of bekijk onze oplossing voor e-facturatie of OCR en factuurverwerking.

    

   Gereguleerde en decentrale inkoop

   In tegenstelling tot de uitgaven die de primaire activiteit van een onderneming dienen, is er over het algemeen veel minder grip op uitgaven die betrekking hebben op secundaire activiteiten. Door het portfolio van preferred suppliers in een webshop-omgeving aan te bieden, kunnen medewerkers zelf hun inkopen doen maar wel op een gereguleerde wijze.

   Meer over inkoop of bekijk onze oplossing.

   icreative-solutions-purchase2

    

   icreative-solutions-analytics2

    

    

   Grip op bestellingen, facturen en contracten

   Controle op purchase-to-pay wordt verkregen als er zicht is op alle order- en factuurstromen. Op basis van eenvoudige analyses kunnen preferred suppliers worden geselecteerd en inkoopprijzen en korting op vroegbetaling worden onderhandeld en in contracten worden vastgelegd.

   Meer over purchase-to-pay of bekijk onze oplossing voor purchase-to-pay analytics en contractbeheer.

   Nieuws

   Waarom ICreative

   ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop, factuurverwerking en contractbeheer.

   icreative-ervaren

   Ervaren

   Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in p2p automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

   icreative-ambitieus

   Ambitieus

   Naast Basware oplossingen bieden wij eigen oplossingen aan teneinde de automatiseringsgraad voor purchase-to-pay te maximaliseren.

   icreative-betrokken

   Betrokken

   Wij zijn trots op onze klanten. Met een dedicated support team zien we erop toe dat onze oplossingen in optimale staat blijven werken.

   DICO SALES005 - ICreative ontzorgt bouwsector op weg naar elektronisch factureren

   Levert u producten en diensten aan de bouwsector en verstuurt hiervoor facturen? Dan krijgt u per 1 januari 2022 te maken met de aangekondigde wijziging in het ontvangen en versturen van facturen binnen de bouw. Een aantal van de grote bouwondernemingen stapt bij de start van het nieuwe jaar...

   Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

   Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen en contact gezocht met leveranciers. Op dit moment zijn er geen applicaties geconstateerd die vatbaar zijn voor dit lek. Wij gaan verder met dit...

   Basware’s impactscore voor klimaatverandering overtreft gemiddelde in IT sector

   Het Carbon Disclosure Project (CDP) is een wereldwijde instelling zonder winstoogmerk dat de milieu-impact van organisaties en steden openbaar maakt en beheert. Basware rapporteert jaarlijks haar CO2-voetafdruk via CDP's internationale vragenlijst over klimaatverandering voor beursgenoteerde...

   Tijd om te sparren over purchase-to-pay?

   Wilt u van gedachten wisselen over automatisering van factuurverwerking en inkoop? Laat hier een bericht achter en we nemen snel contact op.

   Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
   Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.

   iceative-logobar