Purchase-to-Pay Automatisering

Door automatisering van het purchase-to-pay proces worden operationele kosten verlaagd, kunnen betere afspraken met leveranciers worden gemaakt en wordt de kasstroom verbeterd.

icreative-solutions-invoice

 

 

E-facturatie en factuurverwerking

Leveranciers aanmoedigen om e-facturen aan te leveren, is een uitdaging. Daarom zorgen wij voor conversie van facturen naar een gestandaardiseerd e-factuur. Deze e-facturen kunnen vervolgens volledig automatisch worden verwerkt. Zeker als de bestelling die eraan vooraf gaat reeds is goedgekeurd.

Meer over e-facturatie of OCR en factuurverwerking of bekijk onze oplossing voor e-facturatie of OCR en factuurverwerking.

 

Gereguleerde en decentrale inkoop

In tegenstelling tot de uitgaven die de primaire activiteit van een onderneming dienen, is er over het algemeen veel minder grip op uitgaven die betrekking hebben op secundaire activiteiten. Door het portfolio van preferred suppliers in een webshop-omgeving aan te bieden, kunnen medewerkers zelf hun inkopen doen maar wel op een gereguleerde wijze.

Meer over inkoop of bekijk onze oplossing.

icreative-solutions-purchase2

 

icreative-solutions-analytics2

 

 

Grip op bestellingen, facturen en contracten

Controle op purchase-to-pay wordt verkregen als er zicht is op alle order- en factuurstromen. Op basis van eenvoudige analyses kunnen preferred suppliers worden geselecteerd en inkoopprijzen en korting op vroegbetaling worden onderhandeld en in contracten worden vastgelegd.

Meer over purchase-to-pay of bekijk onze oplossing voor purchase-to-pay analytics en contractbeheer.

Nieuws

Waarom ICreative

ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop, factuurverwerking en contractbeheer.

icreative-ervaren

Ervaren

Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in p2p automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

icreative-ambitieus

Ambitieus

Naast Basware oplossingen bieden wij eigen oplossingen aan teneinde de automatiseringsgraad voor purchase-to-pay te maximaliseren.

icreative-betrokken

Betrokken

Wij zijn trots op onze klanten. Met een dedicated support team zien we erop toe dat onze oplossingen in optimale staat blijven werken.

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Toen Rogier (spreek uit als Roozjéé) in januari 2022 bij ICreative begon, startte hij als Basware Network Consultant. In de tussentijd is zijn functie...

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze producten en diensten kwalitatief, veilig en betrouwbaar zijn.

Wij zetten ons continu in om onze klanten de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden....

Maak kennis met ... Danny Kind

In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind bijt het spits af. Hij maakt al meer dan vijftien jaar onderdeel uit van ICreative.

Danny kwam bij ICreative binnen als accountmanager. Na ruim tien...

Tijd om te sparren over purchase-to-pay?

Wilt u van gedachten wisselen over automatisering van factuurverwerking en inkoop? Laat hier een bericht achter en we nemen snel contact op.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.

iceative-logobar