PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

icreative-webinar-procesoptimalisatie


Onze business consultants benaderen vraagstukken over inkoop en factuurverwerking vanuit verwachtingen, processen en data.
Bekijk het webinar

2 min read

Maak kennis met ... Rogier Termeer

Featured Image

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Toen Rogier (spreek uit als Roozjéé) in januari 2022 bij ICreative begon, startte hij als Basware Network Consultant. In de tussentijd is zijn functie flink uitgebreid en nu houdt hij zich bezig met alles wat komt kijken bij het ontvangen van facturen.  

Elke factuur optimaal verwerken

Hij zegt: “Mijn werk begint als de klant facturen binnenkrijgt die het automatische systeem niet kan verwerken.” 

Van slecht leesbare handgeschreven facturen die naar XML omgezet moeten worden tot aan facturen van één leverancier in een zeer specifiek XML-formaat die aan geen enkele standaard voldoet: Rogier vindt de oplossing waarmee elke factuur zo optimaal mogelijk verwerkt kan worden.  

En die oplossing kan zowel binnen als buiten Basware liggen. Want de volwaardige modules uit eigen huis, zoals ICreative Validation Service, bieden in veel gevallen de gewenste uitkomst. Vandaar dat de titel E-invoicing Consultant beter de lading dekt dan sec Basware Network Consultant. 


Kleine oplossing, groot verschil

Rogier vergelijkt zijn werk met een puzzel. "Elk individueel puzzelstukje is niet ingewikkeld. De complexiteit zit hem in het neerleggen van de gehele puzzel”, schetst hij. Daarmee doelt hij erop dat je met een kleine oplossing al een groot verschil kan maken. 

“Mijn werk begint als de klant facturen binnenkrijgt die het automatische systeem niet kan verwerken.” 


Zo kreeg een groot bedrijf facturen binnen waarop het klant- en het ordernummer aan elkaar geschreven stonden. Het systeem kon dit niet verwerken, waardoor een medewerker handmatig deze nummers moest overtypen. “Ik heb iets gemaakt wat het klant- en ordernummer automatisch van elkaar scheidt. Het is iets heel simpels wat misschien een paar klikjes per factuur scheelt. Maar wanneer het gaat om grote aantallen facturen, maakt het opeens een significant verschil. Dat geeft wel energie!”


Fijne kijk op werkgeverschap

Hoe kwam Rogier vorig jaar eigenlijk terecht bij ICreative? “Bij mijn vorige werkgever zat ik niet meer op mijn plek. Daarom besloot ik een wervings- en selectiebureau aan te schrijven en zij kwamen met een vacature bij ICreative op de proppen.”  

Al bij het eerste gesprek met directeur Vincent Wouters bleek het een gouden match. Niet alleen vanwege de gedeelde passie voor paarden, maar ook de visie op werkgeverschap sprak Rogier enorm aan. “Ik vind het fijn hoe hier met medewerkers wordt omgegaan. Daarnaast voelde de sfeer op kantoor meteen goed. Alle collega’s die ik tegenkwam waren relaxed en toegankelijk.” 

Zijn twee paarden zijn overigens niet de enige dieren in het leven van Rogier. Zijn huis in Maurik deelt hij namelijk met een hond, twee katten én een handvol Koi (karpers). De vrije tijd die hij nog over heeft, spendeert hij het liefst op de tennisbaan of op de fiets. Aankomende zomer is het plan om de Stelvio al trappend te beklimmen. 

LEESTIP

Eerder in deze rubriek stelde collega Danny Kind zich aan u voor. “Het neerzetten van een softwareoplossing is één, maar het onderhouden en uitbouwen is twee.” 

>> Maak kennis met Danny Kind

Danny Kind ICreative

 

 

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Na Rogier Termeer en Danny Kind, is het nu de beurt aan Christian Willemsen om zich aan u voor te stellen. Waar houdt hij zich als Senior Business...

Lees verder
Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder