Werken bij ICreative

Als jij houdt van workflow automatisering, systeem integratie, data analyse en/of als je veel kennis van zaken hebt omtrent inkoop- en financiële processen, dan komen we graag met je in contact.

ICreative is een echte specialist die helemaal thuis is in automatisering van het zogenaamde inkoop- tot betalingsproces bij omvangrijke en complexe ondernemingen en instellingen.

Bij ICreative krijg je veel vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling. We bieden je het beste van twee werelden. De voordelen van een kleine organisatie en de uitdaging en complexiteit van toonaangevende klanten.

Hiernaast tref je onze actuele vacatures aan. Als geen van de openstaande functies aansluit bij jouw ambities maar je wel enthousiast bent over ICreative, neem dan contact op met onze HR Business Partner Dirk-Jan van Veldhuizen.

Dirk-Jan van Veldhuizen
HR Business Partner
djvanveldhuizen@4cee.com

 

Waarom ICreative

ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop en factuurverwerking.

icreative-experience-gr

ERVAREN

Wij zijn gespecialiseerd in p2p automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

icreative-ambitious-gr

AMBITIEUS

Wij bieden naast Basware oplossingen, eigen software en diensten aan teneinde de automatiseringsgraad te maximaliseren.

icreative-engaged-gr

BETROKKEN

Wij zijn trots op onze klanten en zien er met ons dedicated support team op toe dat onze oplossingen in optimale staat  blijven werken. 

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over purchase-to-pay automatisering maandelijks per e-mail.