PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

Maak kennis met ... Danny Kind

Featured Image

In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind bijt het spits af. Hij maakt al meer dan vijftien jaar onderdeel uit van ICreative.

Danny kwam bij ICreative binnen als accountmanager. Na ruim tien jaar met veel plezier op de Sales-afdeling gewerkt te hebben, onder meer een tijd als Productowner Basware Network, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Die vond Danny als Projectmanager bij de afdeling Delivery. Vrij recentelijk maakte hij de stap naar Teamlead Projects, op dezelfde afdeling.

Alle ballen in de lucht

In deze afwisselende functie draagt Danny de verantwoordelijkheid over de uitvoering van alle projecten en de inzet van de technische consultants bij de klanten. Ook heeft hij als projectmanager nog zo’n drie à vier grote implementatieprojecten onder zijn hoede.

Daarnaast heeft hij nog allerlei grote en kleine balletjes hoog te houden. Als klanten ergens tegenaan lopen, dan kloppen ze vaak als eerste bij hem aan.

Een rol die Danny op zijn lijf geschreven is. Hij is namelijk het gelukkigst als hij volledig in control is en wanneer al die balletjes ook echt in de lucht blijven, zonder op de grond te vallen. Losse eindjes en zaken die niet af zijn, daar heeft 'ie een hekel aan.

In de wandelgangen

Ook het persoonlijke contact met u, als klant, zorgt voor veel energie. Het liefst loopt hij regelmatig bij u door de wandelgangen, want, zo stelt hij, daar hoor je toch het meest.

Online alternatieven als Teams zijn handig in geval van nood, maar kunnen het informele praatje bij de koffiemachine niet vervangen.

“Het neerzetten van een softwareoplossing is één”, zegt Danny, “maar het onderhouden en uitbouwen is twee.” Het is geen kwestie van een product leveren en succes ermee, maar van continue doorontwikkeling. Hij vindt het dan ook erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, wensen en vragen.

Gesprekken over Ajax

Tussen de zaken door is Danny altijd wel in voor een kletspraatje, vooral wanneer het over voetbal en mijn name zijn heldenclub Ajax gaat. Met zijn seizoenskaart gaat hij namelijk alle (thuis)wedstrijden af.

Als hij niet aan het werk of in de Johan Cruijff ArenA is, dan kunt u hem vinden op de tennisbaan of aan de biljarttafel in zijn woonplaats Langeraar.