PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

2 min read

Maak kennis met ... Dennis Hoolwerf

Featured Image

In deze rubriek leert u de teamleden van ICreative kennen. Ditmaal stelt key accountmanager Dennis Hoolwerf zich aan u voor. Dennis is één van onze nieuwste aanwinsten; sinds 1 januari 2024 is hij onderdeel van het team.  

 

“Mijn rol bij ICreative zie ik als die van business partner en relatiebeheerder”, begint Dennis het gesprek. “Ik vind het heel leuk om in contact te staan met organisaties en te doorgronden hoe hun processen precies verlopen. Het is interessant om te begrijpen waarom zij doen wat zij doen, en hoe ze dat doen. Om vervolgens gezamenlijk te kijken hoe onze oplossingen ervoor kunnen zorgen dat hun processen nog efficiënter verlopen.”  

Hij wil dan ook echt niet gezien worden als ‘een verkoper’, zegt Dennis stellig. “Ik wil náást de klant staan en daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden. Waarbij we op een transparante manier samenwerken en elkaar verder helpen.” 

Software maakt het werk leuker

Dennis vertelt dat hij per toeval in de softwarebranche terecht is gekomen. “Ik was vroeger altijd op straat aan het voetballen en verdiende wat bij op de markt. Typisch een jongen uit Spakenburg”, schetst hij.  

“Toen ik een studie moest kiezen, had ik geen duidelijk beeld van wat ik later wilde gaan doen. De keuze viel uiteindelijk op commerciële economie, want dat was lekker breed.” Na zijn opleiding begon hij met werken bij de Rabobank. “Daar ontdekte ik dat ik software heel erg leuk vind. Omdat je met software kan zorgen dat mensen meer tijd overhouden voor werkzaamheden die ze echt leuk vinden, doordat de saaie repeterende zaken bij ze weggehaald worden. Software maakt je werk dus een stuk leuker. Hoe tof is dat?” 

Sprong in het diepe

Die realisatie was het startschot voor een carrière als accountmanager in de financiële software. Dennis verdiende zijn sporen bij verschillende bedrijven, waaronder Twinfield en Exact. Eind 2023 kwam hij via-via in contact met ICreatives sales director Jeroen Rozeboom. “Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en ik was wel benieuwd naar het verhaal van ICreative. Waar waren ze naar op zoek? Ik ging koffiedrinken met Jeroen en al snel bleek dat er een goede match was.” 

Hij besloot de overstap te maken. Ondanks zijn jarenlange ervaring met accountmanagement en financiële software, voelde het voor hem toch als een sprong in het diepe. “Ik heb me de afgelopen jaren vooral op de accountantsmarkt begeven. Dat is een hele specifieke doelgroep. Daarnaast was ik natuurlijk wel bekend met het purchase to pay proces, maar deze specialisatie gaat een stuk verder. Het is superbelangrijk om precies te weten waar je het over hebt, dus dat vergde nieuwe kennis.” 

Ook nieuw is het feit dat 4CEE, de bedrijvengroep waar ICreative onderdeel van uitmaakt, een familiebedrijf is. Dat terwijl Dennis bij een grote corporate vandaan komt. “De lijnen zijn hier een stuk korter dan ik gewend ben. Dat vind ik prettig, want daardoor hoop ik meer impact te kunnen maken binnen onze organisatie.” 

Op de voetbalclub

Wanneer Dennis niet aan het werk is, kun je hem waarschijnlijk ergens op de voetbalclub vinden. “Ja, de clichés over Spakenburgers zijn op mij van toepassing”, zegt hij knipogend. Ter verduidelijking: “Ik ben idolaat van voetbal.” Daarnaast houdt deze sportieveling ook nog van padellen en boksen, en spendeert hij graag zijn vrije tijd met zijn vrouw en hun drie kinderen.  
 

LEESTIP

Eerder in deze rubriek stelde collega Taco Slob zich aan u voor. “We willen klanten zo snel mogelijk helpen én we willen hen een structurele oplossing bieden, zodat hetzelfde probleem zich niet blijft voordoen.”  

>> Maak kennis met Taco Slob

Taco_Slob_teamlead_support