PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Achievements

ICreative laat al jaren een stabiele groei zien. Onze prestaties omvatten echter meer dan alleen een omzetgroei en het aantal bedrijven dat we met succes hebben geautomatiseerd. Klanttevredenheid en continu verbeteren staan hoog bij ons in het vaandel. Dit laten we op verschillende manier zien.

Awards

Business Excellence Award  

In mei 2020 kreeg ICreative de Business Excellence Award van Basware toegekend. Bij het toekennen heeft Basware bij alle partners wereldwijd gekeken naar jaarlijks terugkerende omzet, best-practices in implementeren, de competenties van de consultants en naar nieuwe referenties. ICreative kwam hier als beste uit de bus.  

Channel Award (nominatie) 

Een zeskoppige vakjury van het vakblad Channelweb verraste ICreative met een nominatie voor de Channel Awards 2019 in de categorie Value Added Reseller of the Year. ICreative dankte de nominatie aan de succesvolle implementatie bij Ballast Nedam, een casus waar het eerder in datzelfde jaar al de Basware Customer Success Award mee won. ICreative eindigde als tweede.  

Customer Success Award  

ICreative won in februari 2019 de Customer Success Award van Basware. ICreative wist zich te nomineren met de implementatie van Basware SaaS bij Ballast Nedam. Ballast Nedam (onderdeel van de Turkse Rönesans Group) is een ontwikkel- en bouwonderneming met in Nederland circa tweeduizend medewerkers waarbij de projecten de kern van het bedrijf vormen. 

ICreative werd geroemd om zijn goede technische consultants, waardoor de implementatie werd afgerond binnen de gestelde termijn en binnen budget. Ook kwam er snel een reactie in geval van gecompliceerde issues. 

Basware Partner van het Jaar 

In 2017 werd ICreative wereldwijd gekozen tot Basware partner van het Jaar. ICreative had op dat moment al 14 jaar een partnerschap met Basware, die zich door de jaren heen heeft ontpopt als een speler van formaat en wij zijn in feite in die ontwikkeling mee gegaan. 

ISO-certificeringen

ISO 27017 

ICreative behoort tot de eerste IT-bedrijven in Nederland die het ISO 27017 certificaat voor clouddiensten hebben behaald.

Het belang van het internet in het zakelijk leven nam in 2020 meer dan ooit toe in 2020. Daarmee groeide de populariteit van internetoplossingen (cloud/SaaS) van business software. Met het toenemende gebruik van cloudoplossingen, zoals Basware SaaS, willen steeds meer bedrijven en instellingen zien dat deze diensten aantoonbaar veilig zijn.

Met de ISO 27017 certificering levert ICreative als leverancier van clouddiensten dit bewijs; dat het specifieke beveiligingsmaatregelen genomen heeft om risico’s te vermijden voor afnemers.

ISO 9001 en ISO 27001 

In 2017 zag ICreative de kwaliteit van de dienstverlening voor het eerst bevestigd met ISO 9001 en ISO 27001 Met deze certificeringen laat ICreative zien dat de bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde zijn en dat continu verbeteren is ingebed in de organisatie.

Klanten van ICreative moeten het maximale vertrouwen hebben dat de informatie die wij verwerken in veilige handen is. Bovendien stelt de wetgeving steeds meer eisen aan de opslag en verwerking van informatie. Deze certificaten, die jaarlijks hernieuwd worden, geven zekerheid op de kwaliteit en veiligheid van de diensten.

Klanttevredenheid

Sinds 2017 doet ICreative jaarlijks een klanttevredenheidonderzoek. Gemiddeld genomen geven klanten ICreative het rapportcijfer 8.

Gartner

In augustus 2019 positioneerde Gartner Basware wederom als ‘leider’ in het Magic Quadrant voor procure-to-pay software. In het uitgebreide onderzoeksrapport noemt het analistenbureau ICreative als een van de drie belangrijkste integratiepartners.

Waarom ICreative

ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop en factuurverwerking.

icreative-experience-gr

ERVAREN

Wij zijn gespecialiseerd in purchase-to-pay automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

icreative-ambitious-gr

AMBITIEUS

Wij bieden naast Basware oplossingen, eigen software en diensten aan teneinde de automatiseringsgraad te maximaliseren.

icreative-engaged-gr

BETROKKEN

Wij zijn trots op onze klanten en zien er met ons dedicated support team op toe dat onze oplossingen in optimale staat  blijven werken. 

Maak kennis

Wilt u van gedachten wisselen over e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Laat hieronder een bericht achter.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.