1 min read

Vakjury nomineert ICreative voor Channel Awards

Een zeskoppige vakjury heeft ICreative verrast met een nominatie voor de Channel Awards 2019 in de categorie Value Added Reseller of the Year. ICreative dankt de nominatie aan de succesvolle implementatie bij Ballast Nedam, een casus waar het eerder dit jaar al de Basware Customer Success Award mee won.

In de categorie Value Added Reseller beoordeelde de jury alle wederverkopers van ICT-producten en/of -technologieën die op een aansprekende manier toegevoegde waarde hebben geleverd aan of gerealiseerd voor hun klanten in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Vanaf 2 september is er ook een publiekstemming voor de Channel Awards, die voor vijftig procent meetelt in de beoordeling. De andere vijftig procent wordt bepaald door de vakjury, die bestaat uit Fouad Allabari (HSO), Rolf van Anholt (Ymor), Jaap van der Leer (Valori), Ruud Pieterse (DXC Technology), Aleksandr Stommels (S-Multimedia) en Peter Woods (Pegasystems).

Op woensdag 20 november 2019 worden de winnaars in elke categorie bekendgemaakt tijdens een event in de Utrechtse Jaarbeurs.

ICreative ontzorgt bouwsector op weg naar elektronisch factureren

Levert u producten en diensten aan de bouwsector en verstuurt hiervoor facturen? Dan krijgt u per 1 januari 2022 te...

Basware’s impactscore voor klimaatverandering overtreft het gemiddelde in de IT sector

Het Carbon Disclosure Project (CDP) is een wereldwijde instelling zonder winstoogmerk dat de milieu-impact van...

Veel last van factuur uitval?

Uw factuurverwerking verloopt automatisch. Facturen komen automatisch binnen en worden gecodeerd en gematcht met...