PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

ICreative verkozen tot partner van het jaar

Ede, 13 februari 2017 - ICreative is gekozen tot Basware partner van het jaar. 'Het geeft blijk van waardering dat wij na al die jaren deze onderscheiding in ontvangst mogen nemen', zegt Vincent Wouters, Managing Director ICreative.

ICreative heeft al 14 jaar een partnerschap met de grootste softwareleverancier op het gebied van inkoop- tot betalingsautomatisering. 'Basware heeft zich door de jaren heen ontpopt als een speler van formaat en wij zijn in feite in die ontwikkeling mee gegaan. Uiteraard over een veel kleiner geografisch gebied, maar ook over een veel korter tijdsbestek.'

Tijdens het Basware partner event, dat op 7 februari 2017 werd gehouden, werd de onderscheiding uitgereikt. Het partnerevent stond in het teken van de laatste ontwikkelingen, waaronder de nieuwe e-procurement catalog oplossingen en de algehele transitie naar cloudoplossingen. ' Uiteraard gaan wij ons best doen om de onderscheiding ook in de toekomst met nieuwe clouddiensten in de wacht te slepen', aldus Wouters.