PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

icreative-webinar-procesoptimalisatie


Onze business consultants benaderen vraagstukken over inkoop en factuurverwerking vanuit verwachtingen, processen en data.
Bekijk het webinar

2 min read

ICreative breidt activiteiten uit naar Verenigd Koninkrijk

Featured Image

ICreative breidt haar activiteiten uit naar het Verenigd Koninkrijk. In nauwe samenwerking met Basware, toonaangevend leverancier van procure to pay automatisering en e-factureringsoplossingen, biedt de uitbreiding van ICreative ondernemingen in het Verenigd Koninkrijk een betrouwbare partner om de digitale transformatie van inkoop- en accounts payable operaties vorm te geven.

Al meer dan 20 jaar bedient ICreative toonaangevende ondernemingen in de bouw, productie, groothandel en zakelijke dienstverlening in Nederland en andere landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk. Met grondige kennis van Basware oplossingen, een toegewijde lean agile benadering van digitale transformatie en een uitgebreide ervaring met complexe administraties met een internationaal karakter, heeft ICreative alle middelen in huis om ondernemingen te helpen hun uitgaven onder beheer te brengen en de operationele kosten die gepaard gaan met inkoop en factuurverwerking te verlagen.

Trots op internationale uitbreiding partnerschap

“We zijn vereerd en verheugd dat Basware ons heeft aangesteld als hun partner in het Verenigd Koninkrijk”, zegt Vincent Wouters, algemeen directeur van ICreative. “We kijken ernaar uit om bedrijven in het VK te ondersteunen bij het opzetten en continu verbeteren van een datagestuurd en intelligent purchase to pay proces dat hen écht helpt controle te krijgen over bedrijfsuitgaven.”

“We kijken ernaar uit om bedrijven in het VK te ondersteunen bij het opzetten en continu verbeteren van een datagestuurd en intelligent purchase to pay proces.”

“Dit is een opwindende ontwikkeling en een verdere verbreding van het aanbod van Basware voor onze Britse klanten. Het feit dat een partner als ICreative bereid is om verder te investeren in het partnerschap, toont de kracht en het vertrouwen in ons partnerprogramma. Het Britse team kijkt ernaar uit om met ICreative samen te werken en verder te bouwen aan het succesvolle partnerschap”, zegt Sean Delaney, VP Global Alliance, Basware.


Over ICreative
ICreative is de toonaangevende dienstverlener van digitale transformatie in purchase to pay bij ambitieuze ondernemingen. ICreative stelt organisaties in staat om de controle op de bedrijfsuitgaven te maximaliseren en compliance risico's en operationele kosten van inkoop en factuurverwerking te verminderen.

Over Basware
Basware is een toonaangevende leverancier van Networked Procure-to-Pay-oplossingen met het grootste open e-factureringsnetwerk in meer dan 180 landen. Basware’s cloudgebaseerde technologie stelt ondernemingen in staat hun uitgaven volledig te beheren, financiële risico's te beperken en bedrijfskosten te verlagen door automatisering van processen op het gebied van financiën, inkoop, crediteuren en debiteuren. Het open technologie-ecosysteem en uitgebreide partnernetwerk hebben reeds meer dan 6.500 bedrijven in 60 landen geholpen om 100% zicht te krijgen op de uitgaven, wat betere zakelijke beslissingen mogelijk maakt - een concept dat Visible Commerce heet. De oplossingen van Basware ondersteunen de transitie naar een koolstofarme economie door digitalisering en automatisering.

Basware wordt verhandeld op de beurs van Helsinki (BAS1V: HE)

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Na Rogier Termeer en Danny Kind, is het nu de beurt aan Christian Willemsen om zich aan u voor te stellen. Waar houdt hij zich als Senior Business...

Lees verder
Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder