Whitepaper

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen organisaties.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-leanfinance-2021-v4

   

   ICreative

   ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop, factuurverwerking en contractbeheer.

   Houd mij op de hoogte! Tijd om te sparren?

   Over ons

   Opgericht in 2000 vormde ICreative het fundament voor de InnovestIT Group. ICreative levert als Basware en Kofax-partner, purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen met dedicated support aan grote ondernemingen, onderwijs- en overheidsinstellingen. Onze oplossingen vergroten de controle op bedrijfsuitgaven en verkleinen de complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

   Vanaf de oprichting voert ICreative een financieel gezonde en onafhankelijke koers. Door de jaren heen maakt ICreative een gestage groei door en de toekomst wordt met vertrouwen tegemoet gezien. Bedrijven en instellingen zoals Boskalis, Endemol, Bol.com, Grandvision, UWV, Universiteit Utrecht, Pentair, Messe Stuttgart, Bayerische Hausbau GmbH behoren tot het klantenportfolio.

   Vandaag de dag heeft ICreative ongeveer 40 medewerkers. De huidige directeur is Vincent Wouters.

   Executive Management

   • Managing Director
    Vincent Wouters, vwouters@icreative.nl
    +31 (6) 22455138
   • Sales Director
    Jeroen Rozeboom, jrozeboom@icreative.nl
    +31 (6) 45974097
   • Manager Projects
    Rob Coolen, rcoolen@icreative.nl
   • Manager Services & Support
    Bjorn Willemsen, bwillemsen@icreative.nl
    

   Achievements

   ICreative laat al jaren een stabiele groei zien. Onze prestaties omvatten echter meer dan alleen een omzetgroei en het aantal bedrijven dat we met succes hebben geautomatiseerd. Klanttevredenheid en continu verbeteren staan hoog bij ons in het vaandel. Dit laten we op verschillende manier zien.

   Werken bij ICreative

   Als jij houdt van workflow automatisering, systeem integratie, data analyse en/of als je veel kennis van zaken hebt omtrent inkoop- en financiële processen, dan ontmoeten wij jou graag.

   Bekijk onze vacatures

   Als dit niet aansluit bij jouw ambities, maar wel enthousiast bent over ICreative, neem dan contact op met HR Business Partner.

   Dirk-Jan van Veldhuizen
   HR Business Partner
   djvanveldhuizen@innovestit.com

   DICO SALES005 - ICreative ontzorgt bouwsector op weg naar elektronisch factureren

   Levert u producten en diensten aan de bouwsector en verstuurt hiervoor facturen? Dan krijgt u per 1 januari 2022 te maken met de aangekondigde wijziging in het ontvangen en versturen van facturen binnen de bouw. Een aantal van de grote bouwondernemingen stapt bij de start van het nieuwe jaar namelijk over op elektronisch factureren volgens DICO versie SALES005.

   DICO is dé berichtenstandaard voor...

   Zero-day lek "Spring4Shell" actief in Java Spring Framework

   Donderdag 31 maart 2022 is een lek bekend geworden in Java Spring Framework. Op basis hiervan hebben we meteen onderzoek verricht op onze omgevingen en contact gezocht met leveranciers. Op dit moment zijn er geen applicaties geconstateerd die vatbaar zijn voor dit lek. Wij gaan verder met dit onderzoek en onderhouden actief contact met onze leveranciers. Tevens monitoren we onze netwerken...

   Basware’s impactscore voor klimaatverandering overtreft gemiddelde in IT sector

   Het Carbon Disclosure Project (CDP) is een wereldwijde instelling zonder winstoogmerk dat de milieu-impact van organisaties en steden openbaar maakt en beheert. Basware rapporteert jaarlijks haar CO2-voetafdruk via CDP's internationale vragenlijst over klimaatverandering voor beursgenoteerde bedrijven. In 2021 boekte Basware goede vooruitgang, vooral op het gebied van...

   Tijdlijn

   2020 ICreative wint Basware Business Excellence Award
   2020 Als een van de eerste IT-bedrijven in Nederland ISO 27017 gecertificeerd
   2019 Nominatie Value Added Reseller of the Year door Channelweb
   2019 Winnaar Basware Customer Success Award
   2019 Gartner noemt ICreative een van de drie belangrijkste Basware integratiepartners
   2018 ISO 9001 en ISO 27001 certificering
   2017 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
   2017 Oprichting Coforce, een spin-off van ICreative
   2016 ICreative wordt ondergebracht onder InnovestIT Group
   2014 Analistenbureau Strategy Partners benoemt ICreative en zusterbedrijf Easy Systems tot grootste P2P leverancier in de Nederlandse markt
   2013 ICreative bereikt Kofax Platinum Level
   2013 Virtual Operator voor Basware Network en ook eerste klant (Van Gansewinkel, tegenwoordig Renewi)
   2011 Vincent Wouters volgt Erik van Doorn op als CEO van ICreative
   2009 Nieuwe pand (Heestereng) in gebruik genomen
   2008 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
   2007 Oprichting ICreative GMBH
   2007 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
   2006 Oprichting zusterbedrijf Easy Systems
   2006 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
   2003 Partnership met Basware
   2000 Erik van Doorn en Jan Kees Meindersma richten ICreative op

   ISO 27017

   ICreative behoort tot de eerste IT-bedrijven in Nederland die het ISO 27017 certificaat voor clouddiensten hebben behaald. Het belang van het internet in het zakelijk leven nam in 2020 meer dan ooit toe in 2020. Daarmee groeide de populariteit van internetoplossingen (cloud/SaaS) van business software. Met het toenemende gebruik van cloudoplossingen, zoals Basware SaaS, willen steeds meer bedrijven en instellingen zien dat deze diensten aantoonbaar veilig zijn. Met de ISO 27017 certificering levert ICreative als leverancier van clouddiensten dit bewijs; dat het specifieke beveiligingsmaatregelen genomen heeft om risico’s te vermijden voor afnemers.

   ISO 9001 en ISO 27001

   In 2017 zag ICreative de kwaliteit van de dienstverlening voor het eerst bevestigd met ISO 9001 en ISO 27001. Met deze certificeringen laat ICreative zien dat de bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde zijn en dat continu verbeteren is ingebed in de organisatie. Klanten van ICreative moeten het maximale vertrouwen hebben dat de informatie die wij verwerken in veilige handen is. Bovendien stelt de wetgeving steeds meer eisen aan de opslag en verwerking van informatie. Deze certificaten, die jaarlijks hernieuwd worden, geven zekerheid op de kwaliteit en veiligheid van de diensten.

   Waarom ICreative

   ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop en factuurverwerking.

   icreative-ervaren

   ERVAREN

   Wij zijn gespecialiseerd in purchase-to-pay automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

   icreative-ambitieus-1

   AMBITIEUS

   Wij bieden naast Basware oplossingen, eigen software en diensten aan teneinde de automatiseringsgraad te maximaliseren.

   icreative-betrokken

   BETROKKEN

   Wij zijn trots op onze klanten en zien er met ons dedicated support team op toe dat onze oplossingen in optimale staat  blijven werken. 

    

   Tijd om te sparren?

   Wilt u van gedachten wisselen over automatisering van factuurverwerking en inkoop? Laat hier een bericht achter en we nemen snel contact op.

   Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
   Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.