ICreative

ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop, factuurverwerking en contractbeheer.

Opgericht in 2000 vormde ICreative het fundament voor de InnovestIT Group. ICreative levert als Basware en Kofax-partner, purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen met dedicated support aan grote ondernemingen, onderwijs- en overheidsinstellingen. Onze oplossingen vergroten de controle op bedrijfsuitgaven en verkleinen de complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Vanaf de oprichting voert ICreative een financieel gezonde en onafhankelijke koers. Door de jaren heen maakt ICreative een gestage groei door en de toekomst wordt met vertrouwen tegemoet gezien. Bedrijven en instellingen zoals Boskalis, Endemol, Bol.com, Grandvision, UWV, Universiteit Utrecht, Pentair, Messe Stuttgart, Bayerische Hausbau GmbH behoren tot het klantenportfolio.

Vandaag de dag heeft ICreative ongeveer 40 medewerkers. De huidige directeur is Vincent Wouters.

Executive Management

 • Managing Director
  Vincent Wouters, vwouters@icreative.nl
  +31 (6) 22455138
 • Sales Director
  Jeroen Rozeboom, jrozeboom@icreative.nl
  +31 (6) 45974097
 • Manager Projects
  Rob Coolen, rcoolen@icreative.nl
 • Manager Services & Support
  Bjorn Willemsen, bwillemsen@icreative.nl

Tijdlijn

2020 ICreative wint Basware Business Excellence Award
2020 Als een van de eerste IT-bedrijven in Nederland ISO 27017 gecertificeerd
2019 Nominatie Value Added Reseller of the Year door Channelweb
2019 Winnaar Basware Customer Success Award
2019 Gartner noemt ICreative een van de drie belangrijkste Basware integratiepartners
2018 ISO 9001 en ISO 27001 certificering
2017 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
2017 Oprichting Coforce, een spin-off van ICreative
2016 ICreative wordt ondergebracht onder InnovestIT Group
2014 Analistenbureau Strategy Partners benoemt ICreative en zusterbedrijf Easy Systems tot grootste P2P leverancier in de Nederlandse markt
2013 ICreative bereikt Kofax Platinum Level
2013 Virtual Operator voor Basware Network en ook eerste klant (Van Gansewinkel, tegenwoordig Renewi)
2011 Vincent Wouters volgt Erik van Doorn op als CEO van ICreative
2009 Nieuwe pand (Heestereng) in gebruik genomen
2008 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
2007 Oprichting ICreative GMBH
2007 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
2006 Oprichting zusterbedrijf Easy Systems
2006 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
2003 Partnership met Basware
2000 Erik van Doorn en Jan Kees Meindersma richten ICreative op

Achievements

ICreative laat al jaren een stabiele groei zien. Onze prestaties omvatten echter meer dan alleen een omzetgroei en het aantal bedrijven dat we met succes hebben geautomatiseerd. Klanttevredenheid en continu verbeteren staan hoog bij ons in het vaandel. Dit laten we op verschillende manier zien. 

Werken bij ICreative

Als jij houdt van workflow automatisering, systeem integratie, data analyse en/of als je veel kennis van zaken hebt omtrent inkoop- en financiële processen, dan ontmoeten wij jou graag.

Bekijk onze vacatures

Als dit niet aansluit bij jouw ambities, maar wel enthousiast bent over ICreative, neem dan contact op met HR Business Partner.

Dirk-Jan van Veldhuizen
HR Business Partner
djvanveldhuizen@innovestit.com

MVO

Laten we elkaar niet voor de gek houden. De missie van ICreative is niet om de wereld te redden. Je zult dan ook geen “greenwashing” taal van ons vernemen. Het is natuurlijk niet zo moeilijk in te zien hoe een volledig geautomatiseerd inkoop- tot betalingsproces een einde maakt aan al het papierwerk, en hoe dit de belasting op het milieu vermindert. Maar dit is een prettig bijeffect van ons werk.

We zijn ons wel bewust van de wereld waarin we leven. En hoe wij allen een verantwoordelijkheid hebben om een wereld over te dragen die leefbaar is voor aankomende generaties. Daarom nemen we duurzaamheid ook mee in de keuzes die we maken. En “ja”, we steunen diverse goede doelen, waaronder Stichting PinkRibbon en KiKa.

Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.

ISO 27017

ICreative behoort tot de eerste IT-bedrijven in Nederland die het ISO 27017 certificaat voor clouddiensten hebben behaald. Het belang van het internet in het zakelijk leven nam in 2020 meer dan ooit toe in 2020. Daarmee groeide de populariteit van internetoplossingen (cloud/SaaS) van business software. Met het toenemende gebruik van cloudoplossingen, zoals Basware SaaS, willen steeds meer bedrijven en instellingen zien dat deze diensten aantoonbaar veilig zijn. Met de ISO 27017 certificering levert ICreative als leverancier van clouddiensten dit bewijs; dat het specifieke beveiligingsmaatregelen genomen heeft om risico’s te vermijden voor afnemers.

ISO 9001 en ISO 27001

In 2017 zag ICreative de kwaliteit van de dienstverlening voor het eerst bevestigd met ISO 9001 en ISO 27001. Met deze certificeringen laat ICreative zien dat de bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde zijn en dat continu verbeteren is ingebed in de organisatie. Klanten van ICreative moeten het maximale vertrouwen hebben dat de informatie die wij verwerken in veilige handen is. Bovendien stelt de wetgeving steeds meer eisen aan de opslag en verwerking van informatie. Deze certificaten, die jaarlijks hernieuwd worden, geven zekerheid op de kwaliteit en veiligheid van de diensten.

Waarom ICreative

ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop en factuurverwerking.

icreative-ervaren

ERVAREN

Wij zijn gespecialiseerd in purchase-to-pay automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

icreative-ambitieus-1

AMBITIEUS

Wij bieden naast Basware oplossingen, eigen software en diensten aan teneinde de automatiseringsgraad te maximaliseren.

icreative-betrokken

BETROKKEN

Wij zijn trots op onze klanten en zien er met ons dedicated support team op toe dat onze oplossingen in optimale staat  blijven werken. 

Tijd om te sparren?

Wilt u van gedachten wisselen over purchase-to-pay automatisering. Laat hieronder een bericht achter.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.