Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   1 min read

   Ontwikkelingen in e-facturatie en Benelux P2P-markt

   E-proQure sprak onlangs met Jeroen Rozeboom en Michiel Leenaers van ICreative over de recente ontwikkelingen in de markt rond e-facturatie en p2p-oplossingen.

   Een van de dingen die ICreative opvalt, is dat er nog altijd veel organisaties zijn die hun indirect spend niet belangrijk vinden omdat het relatief weinig waarde vertegenwoordigt. In het artikel leggen Michiel en Jeroen uit waarom er in hun ogen toch een focus op zou moeten liggen.

   Gelukkig is er een kentering gaande en erkennen meer en meer financiële afdelingen het belang van een goed geautomatiseerd p2p-proces. Het besef van de noodzaak verschilt nog wel per sector. Daarnaast zien Jeroen en Michiel zowel vanuit finance gedreven trajecten voorkomen, als vanuit inkoop gedreven trajecten.

   Voor een succesvol e-facturatie of purchase-to-pay traject is het in ieder geval cruciaal dat beide afdelingen goed met elkaar samenwerken omdat het in de praktijk door de verschillende afdelingen wordt uitgevoerd. De laatste jaren ziet ICreative hierdoor de functie van P2P manager ontstaan, danwel dat purchase-to-pay als geheel proces onder de verantwoording van inkoop of de financiële afdeling valt.

   Het volledige artikel is te lezen op de website van E-proQure.

   >> Klik hier

   De ISO-certificeringen van ICreative, toegekend door auditor TÜV

   ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

   ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

   Lees verder

   Maak kennis met ... Danny Kind

   In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind...

   Lees verder
   ICreative breidt activiteiten uit naar UK ism Basware

   ICreative breidt activiteiten uit naar Verenigd Koninkrijk

   ICreative breidt haar activiteiten uit naar het Verenigd Koninkrijk. In nauwe samenwerking met Basware, toonaangevend leverancier van procure to pay...

   Lees verder