PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

icreative-webinar-procesoptimalisatie


Onze business consultants benaderen vraagstukken over inkoop en factuurverwerking vanuit verwachtingen, processen en data.
Bekijk het webinar

1 min read

Ontwikkelingen in e-facturatie en Benelux P2P-markt

E-proQure sprak onlangs met Jeroen Rozeboom en Michiel Leenaers van ICreative over de recente ontwikkelingen in de markt rond e-facturatie en p2p-oplossingen.

Een van de dingen die ICreative opvalt, is dat er nog altijd veel organisaties zijn die hun indirect spend niet belangrijk vinden omdat het relatief weinig waarde vertegenwoordigt. In het artikel leggen Michiel en Jeroen uit waarom er in hun ogen toch een focus op zou moeten liggen.

Gelukkig is er een kentering gaande en erkennen meer en meer financiële afdelingen het belang van een goed geautomatiseerd p2p-proces. Het besef van de noodzaak verschilt nog wel per sector. Daarnaast zien Jeroen en Michiel zowel vanuit finance gedreven trajecten voorkomen, als vanuit inkoop gedreven trajecten.

Voor een succesvol e-facturatie of purchase-to-pay traject is het in ieder geval cruciaal dat beide afdelingen goed met elkaar samenwerken omdat het in de praktijk door de verschillende afdelingen wordt uitgevoerd. De laatste jaren ziet ICreative hierdoor de functie van P2P manager ontstaan, danwel dat purchase-to-pay als geheel proces onder de verantwoording van inkoop of de financiële afdeling valt.

Het volledige artikel is te lezen op de website van E-proQure.

>> Klik hier

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Na Rogier Termeer en Danny Kind, is het nu de beurt aan Christian Willemsen om zich aan u voor te stellen. Waar houdt hij zich als Senior Business...

Lees verder
Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder