Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   1 min read

   Ontwikkelingen in e-facturatie en Benelux P2P-markt

   E-proQure sprak onlangs met Jeroen Rozeboom en Michiel Leenaers van ICreative over de recente ontwikkelingen in de markt rond e-facturatie en p2p-oplossingen.

   Een van de dingen die ICreative opvalt, is dat er nog altijd veel organisaties zijn die hun indirect spend niet belangrijk vinden omdat het relatief weinig waarde vertegenwoordigt. In het artikel leggen Michiel en Jeroen uit waarom er in hun ogen toch een focus op zou moeten liggen.

   Gelukkig is er een kentering gaande en erkennen meer en meer financiële afdelingen het belang van een goed geautomatiseerd p2p-proces. Het besef van de noodzaak verschilt nog wel per sector. Daarnaast zien Jeroen en Michiel zowel vanuit finance gedreven trajecten voorkomen, als vanuit inkoop gedreven trajecten.

   Voor een succesvol e-facturatie of purchase-to-pay traject is het in ieder geval cruciaal dat beide afdelingen goed met elkaar samenwerken omdat het in de praktijk door de verschillende afdelingen wordt uitgevoerd. De laatste jaren ziet ICreative hierdoor de functie van P2P manager ontstaan, danwel dat purchase-to-pay als geheel proces onder de verantwoording van inkoop of de financiële afdeling valt.

   Het volledige artikel is te lezen op de website van E-proQure.

   >> Klik hier

   ICreative breidt activiteiten uit naar UK ism Basware

   ICreative breidt activiteiten uit naar Verenigd Koninkrijk

   ICreative breidt haar activiteiten uit naar het Verenigd Koninkrijk. In nauwe samenwerking met Basware, toonaangevend leverancier van procure to pay...

   Lees verder

   InSight DICO Dag | 30 juni

   Op donderdag 30 juni 2022 organiseerde Ketenstandaard samen met haar (software) implementatie-partners de eerste InSight DICO Dag. Een online dag,...

   Lees verder
   lean finance bij digitale transformatie

   Lean Finance

   De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen bedrijven....

   Lees verder