PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

Kees Hakvoort beoordeelt onderwijsprojecten voor Computable Awards

Featured Image

Vakblad Computable heeft vijf ICT-projecten in het onderwijs genomineerd voor de Computable Awards 2018. Het gaat om projecten bij Vechtdal College, HU University of applied sciences en ROC Aventus, een initiatief van stichting FutureNL en tot slot het project Studybits. Over laatstgenoemde schreef Kees Hakvoort, manager professional services bij ICreative, het juryrapport.

Een groep van in totaal dertien Computable-experts beoordeelde 28 voordrachten in de categorie ICT-project van het Jaar in het Onderwijs. Op basis van hun cijfers was de top tien uitgenodigd voor het juryberaad van afgelopen 9 mei 2018 en daaruit zijn vijf genomineerden voortgekomen. ‘Ik vind het altijd interessant om te zien wat voor innovaties bedrijven in andere sectoren hebben. Dit soort cross-industry innovaties leveren ook weer een frisse kijk op voor ICreative’, zegt Kees over zijn beweegredenen om een bijdrage te leveren aan Computable Awards.

Kees Hakvoort: ‘Ik vind het altijd interessant om te zien wat voor innovaties bedrijven in andere sectoren hebben.'

Kees boog zich als jurylid over het genomineerde project ‘Studybits’. Het idee hierachter is om diploma’s, certificaten, studiepunten en andere leerbewijzen vast te leggen in een blockchain. Studenten en alumni kunnen vervolgens zelf bepalen met wie hij of zij de gegevens wil delen, waar ook ter wereld. ‘Deze oplossing kan de verificatieproblematiek in het onderwijs significant verbeteren. Daarbij krijgt/heeft de student zelfbeschikking over welke informatie met welke partijen gedeeld wordt zonder afhankelijk te zijn van derden’, zo stelt Kees in zijn juryrapport. ‘In de projectaanpak worden overzichtelijke stappen gezet met partijen, die ook daadwerkelijk belang hebben bij een werkende en innovatie oplossing.’

Op 5 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2018. De publieksstemming telt voor 50 procent mee, het juryoordeel is bepalend voor de andere 50 procent. Op 30 oktober worden de winnaars van iedere categorie aangewezen.

Lees meer over de andere genomineerden in de categorie onderwijs>>