PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

Innovestit Groep actief in consolidatieslag Nederlandse softwarebedrijven

Ede, 1 september, 2017 - Na het eerder dit jaar financieren van start-up voor Robotic Process Automation Coforce B.V., doet de Innovestit groep nu een overname van dienstverlener Diesis Consultancy B.V. Met de acquisitie van Diesis wordt verdere invulling gegeven aan de strategie om een bredere ICT-kennispartner voor de CFO te worden. Het onderstreept de wens om naast autonome groei ook door overnames de positie van de Innovestit Groep te verstevigen.

Naast diepgaande kennis van Purchase to Pay en Robotic Process Automation, wordt met de acquisitie van Diesis nu ook Order to Cash en financiële proceskennis toegevoegd. Deze laatste wordt onder andere gebruikt bij de implementaties van complexe financiële boekhoudsoftware, Business Intelligence- en of Corporate Performance Management omgevingen. Voor Diesis betekent de overname dat zij maximaal kan profiteren van synergie effecten met andere bedrijven uit de groep. Huidig directeur Tino Wendriks zal de organisatie blijven leiden.

Voor meer informatie over dit persbericht: Erik van Doorn, CEO +31 (0)318 493150 info@innovestit.com / www.innovestit.com

Over InnovestIT Group B.V.

Een familiebedrijf dat investeert in ICT bedrijfssoftware ondernemingen met een focus op lange termijn waarde creatie voor alle betrokken stakeholders waaronder haar klanten en medewerkers. Er vallen drie bedrijven onder de groep. ICreative B.V. / GmbH (www.icreativep2p.com) die wereldwijd oplossingen van Basware en Kofax bij Corporate bedrijven en instanties implementeren. Easy Systems B.V. (www.easysystems.nl), een softwareontwikkelaar die haar eigen Purchase to Pay oplossing aanbiedt aan middelgrote bedrijven. Coforce B.V. (www.coforce.nl) die bedrijven ondersteunt in de transformatie naar minder manueel werk door de implementatie van robotic software.

Over Diesis Consultancy B.V.

Een consultancybedrijf dat organisaties adviseert en ondersteunt bij het implementeren, optimaliseren en beheersen van complexe financiële administraties door middel van ICT toepassingen. Sinds 2005 is kennis opgebouwd om klanten te ondersteunen bij de automatisering van financiële processen als Order to Cash en Record to Report. Diesis combineert de financiële en ICT kennis met specifieke pakketkennis: UNIT4 Financials, Icorp, SAP BusinessObjects, Microsoft PowerBI en de in eigen beheer ontwikkelde Reporting Hub. www.diesis.nl