PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

ICreative krijgt nieuw logo en nieuwe huisstijl

ICreative kondigt aan dat het een nieuw logo en een nieuwe huisstijl krijgt. De verandering volgt op de herpositionering die de moedermaatschappij ondergaat. ‘De nieuwe merkidentiteit onderstreept de ambitieuze doelstellingen om verdere administratieve lastenverlichting bij onze klanten te realiseren’, zegt Vincent Wouters, CEO van ICreative.

Sinds de oprichting in 2000 heeft ICreative al dezelfde uitstraling. In de tussenliggende periode is er veel veranderd. Innovestit Group, waar ICreative onderdeel van is, is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel autonoom als door overnames.

‘Maar niet alleen de omvang van het bedrijf is veranderd; de hele markt is ingrijpend veranderd, zegt Vincent Wouters. ‘Onze klanten bewegen steeds meer richting Software-as-a Service (SaaS). Daarnaast wordt ons totaalaanbod van producten- en diensten steeds uitgebreider.’

Om als organisatie relevant te blijven, is het noodzakelijk om in te spelen op veranderingen in de markt. Door toenemende wet- en regelgeving krijgen bedrijven steeds meer te administreren. Niet alleen ICreative biedt slimme oplossingen die deze administratieve last terugdringt, álle bv’s binnen de groep bieden oplossingen op het vlak van administratieve handelingen. ‘We merken dat we elkaar meer en meer inschakelen voor onze klanten.'

One-stop-shop

Als groeiende organisatie vormt Innovestit Group intussen een one-stop-shop voor klanten. Dat heeft tot gevolg dat de individuele labels die onder de Innovestit Group hangen, steeds meer en vaker met elkaar samenwerken. ‘Het wordt tijd om als groep meer eenheid uit te stralen. Daarom gaat Innovestit Group binnenkort verder onder een nieuwe, meer passende naam en wordt de visuele merkidentiteit van ICreative en zusterbedrijven hierop aangepast’, aldus Wouters.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en weten wat dit voor klanten en relaties betekent? Volg de komende weken dan onze berichtgeving op de website en social mediakanalen.