Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   1 min read

   De P2P Innovation Experience is voorbij en dit heeft u gemist!

   Tientallen Procurement Professionals verzamelden zich op landgoed Groot Warnsborn te Arnhem ter ere van het tienjarige bestaan van Lakran Procurement Professionals. Met een speciale VIP taxi, een BMW i8 wat een innovatie op zich is, werden bezoekers van het station gehaald. Deze middag stond volledig in het teken van innovatie in Purchase-to-Pay. "Een dag samen dromen over nieuwe horizons in P2P" aldus Martin Putters, Lakran.

   Doede van Haperen, directeur Lakran en tevens dagvoorzitter trapte vol energie de dag af. Hij gaf zijn visie op de toekomst met verschillende invalshoeken op P2P. Diverse sprekers gaven hun kijk op de veranderingen in het vakgebied. Ad van de Poel, recent uitgeroepen als 'Pro to Know' verzorgde namens Basware en ICreative een inspirerende Keynote sessie over Supply Chain Finance en Dynamic Discounting en de visie van Basware op de toekomst van Financing Services.

   P2P Innovation Game

   Het programma werd besloten met een P2P Innovation Game waar de bezoekers in vier verschillende groepen werden verdeeld met iedereen een eigen onderwerp. Big data, User experience, Internet of things en Networked economy. De groepen kregen de opdracht om voor hun onderwerp een nieuw innovatief idee of software oplossing te bedenken. De oplossing werd daarna gepresenteerd aan de vier keynote speakers, net als in 'Dragons Den'. De vier sprekers deden zich voor als 'Dragons' en gaven hun mening over de vier verschillende ideeën.

   Kennispartner

   ICreative was deze dag als kennispartner aanwezig. Naast de inbreng met Ad van de Poel als keynote spreker, leverde ICreative een bijdrage in diverse discussies over de toekomst van P2P. De bezoekers waren erg positief over de innovatie bij Basware en met name over de 'financing services' die beschikbaar komen in het Basware Commerce Network. Een interessante dag, zeker voor herhaling vatbaar.

   Meer weten over financing services en/of het Basware Commerce Network?

   Wij vertellen u hier graag meer over, neem daarvoor contact met ons op.

   De ISO-certificeringen van ICreative, toegekend door auditor TÜV

   ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

   ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

   Lees verder

   Maak kennis met ... Danny Kind

   In deze nieuwe rubriek, die vanaf heden elke kwartaalnieuwsbrief zal terugkeren, stellen we graag onze teamleden aan u voor. Oudgediende Danny Kind...

   Lees verder
   ICreative breidt activiteiten uit naar UK ism Basware

   ICreative breidt activiteiten uit naar Verenigd Koninkrijk

   ICreative breidt haar activiteiten uit naar het Verenigd Koninkrijk. In nauwe samenwerking met Basware, toonaangevend leverancier van procure to pay...

   Lees verder