PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

icreative-webinar-procesoptimalisatie


Onze business consultants benaderen vraagstukken over inkoop en factuurverwerking vanuit verwachtingen, processen en data.
Bekijk het webinar

1 min read

De P2P Innovation Experience is voorbij en dit heeft u gemist!

Tientallen Procurement Professionals verzamelden zich op landgoed Groot Warnsborn te Arnhem ter ere van het tienjarige bestaan van Lakran Procurement Professionals. Met een speciale VIP taxi, een BMW i8 wat een innovatie op zich is, werden bezoekers van het station gehaald. Deze middag stond volledig in het teken van innovatie in Purchase-to-Pay. "Een dag samen dromen over nieuwe horizons in P2P" aldus Martin Putters, Lakran.

Doede van Haperen, directeur Lakran en tevens dagvoorzitter trapte vol energie de dag af. Hij gaf zijn visie op de toekomst met verschillende invalshoeken op P2P. Diverse sprekers gaven hun kijk op de veranderingen in het vakgebied. Ad van de Poel, recent uitgeroepen als 'Pro to Know' verzorgde namens Basware en ICreative een inspirerende Keynote sessie over Supply Chain Finance en Dynamic Discounting en de visie van Basware op de toekomst van Financing Services.

P2P Innovation Game

Het programma werd besloten met een P2P Innovation Game waar de bezoekers in vier verschillende groepen werden verdeeld met iedereen een eigen onderwerp. Big data, User experience, Internet of things en Networked economy. De groepen kregen de opdracht om voor hun onderwerp een nieuw innovatief idee of software oplossing te bedenken. De oplossing werd daarna gepresenteerd aan de vier keynote speakers, net als in 'Dragons Den'. De vier sprekers deden zich voor als 'Dragons' en gaven hun mening over de vier verschillende ideeën.

Kennispartner

ICreative was deze dag als kennispartner aanwezig. Naast de inbreng met Ad van de Poel als keynote spreker, leverde ICreative een bijdrage in diverse discussies over de toekomst van P2P. De bezoekers waren erg positief over de innovatie bij Basware en met name over de 'financing services' die beschikbaar komen in het Basware Commerce Network. Een interessante dag, zeker voor herhaling vatbaar.

Meer weten over financing services en/of het Basware Commerce Network?

Wij vertellen u hier graag meer over, neem daarvoor contact met ons op.

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Na Rogier Termeer en Danny Kind, is het nu de beurt aan Christian Willemsen om zich aan u voor te stellen. Waar houdt hij zich als Senior Business...

Lees verder
Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder