PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

De kracht van zelfstandig en samen om administratieve last te verlichten

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk bijvoorbeeld aan creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling en de inkoop van producten die nodig zijn voor secundaire bedrijfsactiviteiten. Processen waar je veel tijd aan kwijt bent, maar eigenlijk geen tijd aan kwijt wil zijn! Zou het niet mooi zijn om alle financieel administratieve processen te automatiseren, zodat je kunt focussen op wat er écht toe doet? 

De kracht van zelfstandig en samen

Als groeiende en innovatieve groep IT-bedrijven, waar ICreative deel van uitmaakt, houden wij ons al jaren bezig met het automatiseren van financieel administratieve backoffice processen. Bij ICreative hebben wij in de loop der jaren gezien dat er veel processen zijn die weliswaar het purchase-to-pay-proces raken, maar die niet door standaard purchase-to-pay-oplossingen worden geautomatiseerd. Processen die bovendien vaak ook een grote last voor bedrijven vormen. Juist die processen zoveel mogelijk automatiseren: dát is onze ambitie. Organisaties helpen om processen te vereenvoudigen, groei te faciliteren en kosten te besparen door hen met slimme oplossingen te ontlasten. Dat doen we niet alleen, samen met Coforce, Diesis, Easy Systems en Stiply vormen wij 4CEE. Wij geloven in de kracht van zelfstandig én samen. Een gebundelde kracht die wij als 4CEE zullen uitdragen

De kracht van zelfstandig en samen heeft één van onze klanten al ervaren. Met hun boekhoudpakket van Unit4 waren zij al jarenlang klant bij ons zusterbedrijf Diesis. Vervolgens zijn zij bij ons gestart met het automatiseren van het factuurverwerkingsproces. Dat proces hebben we geïntegreerd met Unit4 en in een later stadium uitgebreid met contractmanagement. Uiteraard moeten contracten voorzien zijn van handtekeningen; daar komt Stiply om de hoek kijken, waarmee handtekeningen digitaal gezet kunnen worden met een eenvoudige applicatie dat naadloos integreert met onze oplossingen. 

Gedurende deze digitale transformatie komen we diverse handelingen tegen die weliswaar niet direct opvallen, maar toch veelvuldig handmatig worden uitgevoerd achter een beeldscherm. Denk aan het ophalen van gegevens bij een leverancier om deze gegevens vervolgens in een eigen applicatie weer in te voeren. Vaak geven dit soort handelingen net niet voldoende aanleiding om een automatiseringstraject te starten, maar kunnen ze wel gerobotiseerd worden met software robots. En dus raakte onze klant in gesprek met Coforce, dat hierin gespecialiseerd is. 

One-stop-shop

Deze klant loopt voorop op het gebied van automatisering; bijgestaan door inmiddels vier bedrijven binnen onze groep. Vanzelfsprekend met het gemak van één aanspreekpunt en met de expertise van alle organisaties erachter. Ieder bedrijf binnen 4CEE werkt vanuit zijn eigen kracht, maar samen excelleren we en vormen we voor klanten een one-stop-shop om administratieve lasten substantieel omlaag te brengen. 

Lees meer over de kracht van zelfstandig en samen op 4CEE.com.