PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

Compliant documenten ontvangen én versturen met 4Exchange

Featured Image

Sinds jaar en dag zijn de bedrijven van 4CEE bezig met het leveren van oplossingen voor het optimaliseren van de Order to Cash- en Purchase to Pay-processen van hun klanten. ICreative, EasySystems en Diesis bundelen hun krachten en presenteren: 4Exchange. 


Op één platform e-facturen en andere elektronische documenten ontvangen én versturen. Compliant met nationale en internationale regelgeving. Volgens de wensen en eisen van klant of leverancier. In elke gewenste vorm.

Medewerkers focussen op uitzonderingen

4Exchange kan niet alleen documenten via elk mogelijk distributiekanaal ontvangen en converteren naar het juiste formaat, het kan de documenten ook inhoudelijk valideren, verrijken en via geautomatiseerde business rules laten verwerken, zodat uw medewerkers zich alleen op de uitzonderingen hoeven te richten. 

Mocht u op dit moment al één van de deeloplossingen (ICreative Validation Services, Easy Exchange of Diesis Service Portaal) in gebruik hebben, dan verandert er voor u in principe niets, hooguit een andere naam op de factuur die u voor deze dienst ontvangt.

Wel is het verstandig om te bezien of u niet meer functionaliteit wenst te gaan gebruiken. Er kleven veel voordelen aan elektronisch zakendoen en u kunt het beste maar voorbereid zijn op de toekomst en klaar zijn voor zaken als Continuous Transaction Control en VAT in the Digital Age (ViDA). Wij ontzorgen u graag. 

Wilt u meer weten? 

Neem contact op