PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

2 min read

Business Consultant

Wij zijn system integrators, consultants en business developers. Wij transformeren de operaties van onze klanten graag in een geautomatiseerde en slimme werkomgeving. Waar mensen niet moeite moeten doen om informatie te verzamelen, standaardiseren en valideren. Omdat de juiste informatie altijd voor hen beschikbaar is. Waar en wanneer ze een beslissingen moeten nemen. Wij zijn ICreative. En wij zoeken onze nieuwe Business Consultant!

Als Business Consultant bij ICreative help je multinationals en non-profit organisaties met de automatisering van het inkoop- tot betalingsproces (Purchase to Pay). Denk bijvoorbeeld aan het digitaliseren van documenten, het automatisch verwerken van inkomende facturen en het analyseren van uitgaven en leveranciers. Je adviseert onze klanten (top 500 organisaties) over de optimale inrichting voor hun proces. Hierdoor transformeer je hun proces en creëer je strategisch toegevoegde waarde.

Binnen ICreative ben je verantwoordelijk voor verschillende gebieden;

Pre sales; Door jouw procesmatige toelichting van onze oplossing (bijvoorbeeld productinhoudelijke demo’s of PoC’s) voeg je commercieel waarde toe aan salestrajecten.
Procesanalyse; Bij aanvang van implementaties breng jij met uitgebreide analyses klantprocessen in kaart. Deze analyses vertaal je naar een functioneel ontwerp die onze projectteams als blauwdruk gebruiken tijdens de implementatiefase. Daarnaast adviseer je klanten over best practices, proces opties en bied je begeleiding op het gebied van changemanagement.
Procesoptimalisatie; Bestaande klanten help je met de continuous improvement van hun proces. Je bent bekend met diverse analyse tools en bent sterk in formuleren van verbetervoorstellen. Je brengt het proces van onze klanten naar een steeds hoger niveau.
Business development; Je vindt het leuk om nieuwe technieken/methodieken jezelf eigen te maken. Je bent in staat om dit te vercommercialiseren om zodoende het portfolio van ICreative uit te breiden en te verbeteren.

In onze Business Consultant zoeken we;

  • Kennis en ervaring met analysetools voor processen en data
  • Een afgeronde HBO/WO opleidingen. Het liefst met een bedrijfskundig of IT component
  • Kennis van en ervaring met methoden en technieken t.a.v. het inrichten van bedrijfsprocessen en ICT
  • Communicatieve ervaring op alle niveaus binnen een grote organisatie (sociale kameleon)
  • Kennis en ervaring met het schrijven van adviesrapporten en functionele ontwerpen
  • Bereidheid tot reizen. We hebben een diversiteit aan klanten. Deze zitten door heel Nederland en soms daarbuiten. Reizen is voor jou geen probleem.

Het is verder een sterke pré als je:

  • Kennis hebt van/ervaring hebt met de wereld van finance en procurement
  • Ervaring hebt op het gebied van Robotic Proces Automation (RPA)
  • Woonachtig bent in een straal van 50 km om ons kantoor in Ede

Spreekt bovenstaande jou aan? Solliciteer direct en/of neem contact met onze Corporate Recruiter. Hij vertelt jou graag meer over onze ambities voor de komende jaren en wat je kan verwachten van ICreative als werkgever!

Wouter Slot | Corporate Recruiter | wslot@icreative.nl | 06 45 03 17 28