PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

1 min read

Ballast Nedam en ICreative op Factuurcongres 11 april

Op 11 april vindt in Nieuwegein Business Center het Factuurcongres weer plaats. ICreative is met een stand aanwezig en zal ook samen met Ballast Nedam een presentatie verzorgen tijdens de break-out sessies.

Het Factuurcongres volgt innovaties op het gebied van financiële en factuurautomatisering. Deze 12e editie staat in het teken van transformatie. Daarnaast is er een veelzijdig congresprogramma waar bezoekers in een dag volledig op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheden van e-factureren voor hun organisatie.

In een breakout-sessie vertelt Maaike Snijder, Manager Centrum Financiële Diensten bij Ballast Nedam, hoe de bouwonderneming het facturatieproces naar de next level bracht en welke ontwikkelingen in het vakgebied van invloed waren bij het kiezen van een nieuwe automatiseringsoplossing.

Voor de implementatie van Basware SaaS bij Ballast Nedam kreeg ICreative tijdens de jaarlijkse partnerconferentie de Customer Success Award toegekend. Michiel Leenaers van ICreative zal toelichten waarom dit project deze prijs won.

 

Bestel uw entreebewijs

Een gratis e-ticket kan worden aangevraagd via de website van het Factuurcongres. Hiervoor is een registratiecode nodig: 2R3Z2ATQ

Dit evenement is al voorbij.