PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

icreative-webinar-procesoptimalisatie


Onze business consultants benaderen vraagstukken over inkoop en factuurverwerking vanuit verwachtingen, processen en data.
Bekijk het webinar

1 min read

Ballast Nedam en ICreative op Factuurcongres 11 april

Op 11 april vindt in Nieuwegein Business Center het Factuurcongres weer plaats. ICreative is met een stand aanwezig en zal ook samen met Ballast Nedam een presentatie verzorgen tijdens de break-out sessies.

Het Factuurcongres volgt innovaties op het gebied van financiële en factuurautomatisering. Deze 12e editie staat in het teken van transformatie. Daarnaast is er een veelzijdig congresprogramma waar bezoekers in een dag volledig op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheden van e-factureren voor hun organisatie.

In een breakout-sessie vertelt Maaike Snijder, Manager Centrum Financiële Diensten bij Ballast Nedam, hoe de bouwonderneming het facturatieproces naar de next level bracht en welke ontwikkelingen in het vakgebied van invloed waren bij het kiezen van een nieuwe automatiseringsoplossing.

Voor de implementatie van Basware SaaS bij Ballast Nedam kreeg ICreative tijdens de jaarlijkse partnerconferentie de Customer Success Award toegekend. Michiel Leenaers van ICreative zal toelichten waarom dit project deze prijs won.

 

Bestel uw entreebewijs

Een gratis e-ticket kan worden aangevraagd via de website van het Factuurcongres. Hiervoor is een registratiecode nodig: 2R3Z2ATQ

Dit evenement is al voorbij.

 

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Maak kennis met ... Christian Willemsen

Na Rogier Termeer en Danny Kind, is het nu de beurt aan Christian Willemsen om zich aan u voor te stellen. Waar houdt hij zich als Senior Business...

Lees verder
Maak kennis met ... Rogier Termeer

Maak kennis met ... Rogier Termeer

In deze rubriek maakt u kennis met de ICreative teamleden. Ditmaal de eer aan E-invoicing Consultant Rogier Termeer om zich aan u voor te stellen.

Lees verder
ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative behaalt drievoudige certificering: ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017

ICreative heeft na een onafhankelijke audit door TÜV opnieuw de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 27017 certificeringen behaald. Dit toont aan dat onze...

Lees verder