Invoice Status Portal

Wordt uw crediteurenadministratie regelmatig belast met telefoontjes en e-mails van leveranciers met vragen over hun factuur? Met de Invoice Status Portal van ICreative kunnen leveranciers nu zelf de status van hun aangeboden facturen bekijken.

Hoe het werkt

Simpel. Om de status op te vragen, navigeren leveranciers naar de Invoice Status Portal die bereikbaar is via uw website. Uiteraard heeft het portal de look en feel van uw bedrijf.

Uw leverancier hoeft enkel het factuurnummer, de factuurdatum en het brutobedrag van de betreffende factuur in te vullen. Wel exact correct, anders zal er geen toegang tot de portal worden verkregen.

Vervolgens toont de Invoice Status Portal automatisch waar de factuur zich in het proces bevindt: ontvangen, in behandeling, verwerkt, betaald of geannuleerd:

Mocht de leverancier vervolgens een vraag willen stellen over de factuur, dan hoeft hij enkel op het e-mail icoon op de betreffende regel te klikken en dan wordt automatisch de e-mailclient opgestart met een e-mail waarin de gegevens van de betreffende factuur al zijn overgenomen.

(Klik om te vergroten)

(Klik om te vergroten)

Voordelen

  • Significant minder telefoontjes en e-mails op de crediteurenadministatie
  • Snel inzicht voor leveranciers
  • Geen login gegevens nodig
  • Gekoppeld aan Basware of elk ander financieel-/ invoice managementsysteem
  • In de look en feel van uw eigen huisstijl
  • Makkelijk switchen tussen Nederlands en Engels

Wat onze klanten zeggen:

“Het Invoice Status Portal is zeer gebruiksvriendelijk en een manier om leveranciers snel van een antwoord te voorzien. Doordat de portal tweetalig is, is het vooral ook een laagdrempelige manier om transparant te zijn voor onze buitenlandse levanciers. Wij willen graag de leverancierstevredenheid verhogen, dit portaal draagt hier zeker aan bij.”

Ga het gesprek met ons aan

Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek neem contact op via het contactformulier.

Ik sta u graag te woord!

Ronald den Hartog
rdenhartog@icreative.nl