PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

E-facturatie

E-facturatie zonder leveranciers te belasten

Wist u dat u e-facturen van uw leveranciers kunt ontvangen, ook wanneer zij zelf facturen in bijvoorbeeld pdf-formaat sturen? Door gebruik te maken van een e-facturatie netwerk ontvangt u e-facturen, zonder uw leveranciers te belasten.

Cover P2P trendrapport

 

Ontvang e-facturen van al uw leveranciers

E-facturatie is mooi, maar echte winst wordt pas gerealiseerd als uw leveranciers hier gebruik van maken. Vaak is dit (nog) niet mogelijk voor een leverancier, of versturen ze een elektronisch bestand dat niet automatisch door uw factuurverwerkingssysteem kan worden verwerkt.

E-facturen

Bij veel leveranciers heerst het idee dat e-facturatie extra tijd en daarmee geld kost en dat ze er niets voor terug krijgen. En waarom zouden zij ineens op een andere wijze moeten gaan factureren, ze sturen al pdf-facturen via email, dat is toch al digitaal? Dit zorgt voor onbegrip en frustratie.

Met Basware Network kunt u facturen in alle soorten en maten converteren in een e-factuur dat voor uw systeem van factuurverwerking geschikt is.

icreative-solutions-network

 

icreative-solutions-network2

 

Basware Network

ICreative biedt - als value added reseller - met Basware Network het grootste open netwerk in de wereld aan waar any-to-any conversie van facturen en bestellingen plaatsvindt. Ruim een miljoen leveranciers en kopers versturen en ontvangen facturen en bestellingen in het exacte format dat zij wensen.

Verschillende aansluitoplossingen

Afhankelijk van het aantal e-facturen dat ze jaarlijks aan u sturen en afhankelijk van hun IT-omgeving, is de ene aansluitoplossing op het Basware Network beter geschikt voor uw leverancier dan de andere. Zo is het invoerportaal van Basware (ook wel key-in service genoemd) vooral geschikt voor een bedrijf dat slechts enkele facturen per jaar verstuurt. Voor leveranciers die substantieel meer facturen versturen, speelt het bijvoorbeeld een rol of ze al ze al in staat zijn xml-facturen te versturen en of ze gebruik maken van Basware Network of een ander e-invoice platform.

Succesverhalen

Klanten zeggen meer dan onze woorden. Gelukkig hebben we al veel ondernemingen, instellingen en overheden geholpen met automatisering. Vaak met internationale uitrol.

ic-pon-2021_Page_1

 

ic-tudelft-2021_Page_1

 

ic-renewi-2021

 

Waarom ICreative

ICreative helpt ambitieuze ondernemingen, instellingen en overheden met de digitale transformatie van inkoop en factuurverwerking.

icreative-experienced

Ervaren

Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in p2p automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs.

icreative-ambitious

Ambitieus

Wij bieden naast Basware oplossingen, eigen software en diensten aan teneinde de automatiseringsgraad te maximaliseren.

icreative-engaged

Betrokken

Wij zijn trots op onze klanten en zien er met ons dedicated support team op toe dat onze oplossingen in optimale staat blijven werken.

Tijd om te sparren?

Wilt u van gedachten wisselen over e-facturatie?
Laat hieronder een bericht achter.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.