AMBITIEUS IN PURCHASE-TO-PAY

ICreative helpt omvangrijke en ambitieuze ondernemingen en instellingen met de digitale transformatie van factuurverwerking en inkoop.

Purchase-to-Pay

Door automatische factuurverwerking en beheer van het inkoopproces, wordt zicht en daarmee controle verkregen op het purchase-to-pay proces.

  • Verlaag operationele kosten
  • Verkrijg uitgaven onder beheer
  • Verbeter afspraken met leveranciers
  • Voorkom factuurfraude
  • Versterk uw MVO positie

E-Facturatie

Automatisering is alleen mogelijk als informatie met betrekking tot facturen en bestellingen beschikbaar is in de vorm van data. Papier en PDF documenten moeten dus worden omgezet naar gestandaardiseerde databestanden. En idealiter komen facturen als databestanden direct uw purchase-to-pay proces binnen.

HEMA-leveranciers in nood

‘HEMA in nood’, kopte het artikel in Trouw op 14 januari 2021. Wat mij betreft zou ‘HEMA-leveranciers in nood’ een betere kop zijn geweest. In het bijzonder voor de Aziatische leveranciers die uitsluitend voor HEMA produceren, want alle bestellingen zijn tot medio april afgeblazen en de betaaltermijnen worden opgerekt. De opvallende reden: door het thuiswerken […]

Verborgen kosten in het scan- en captureproces ontdekken

De herkenningsgraad van facturen is als spanning op de autobanden: te lage waarden zijn niet direct met het blote oog zichtbaar en van het effect daarvan merk je in eerste instantie niet zoveel. Vergelijk het met autorijden: Een te lage bandenspanning heeft niet alleen nadelige gevolgen voor de wegligging en de remweg van de auto, […]

Op tijd betalen is een kwestie van goed fatsoen, toch?

Op tijd je factuur betaald krijgen, dat is een kwestie van goed fatsoen van je afnemer. Daar zal iedereen het mee eens zijn. Maar om tijdig te kunnen betalen, dienen leveranciers het hun afnemers wel zo makkelijk mogelijk maken. En dat begint bij het aanleveren van een e-factuur. De eerste reflex na het uitbreken van […]

Purchase-to-Pay nieuws

Ontvang het laatste nieuws maandelijks in uw inbox!Waarom ICreative

Wij transformeren gefragmenteerde processen met ongestructureerde informatie naar data-gedreven en intelligente purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen.

AUTOMATISERING

Wij implementeren en supporteren automatiseringsoplossingen van enkele grote wereldspelers op het gebied van purchase-to-pay en e-facturatie.

EXCELLENCE

Met procesoptimalisatie en verbetering van datakwaliteit brengen we de automatiseringsgraad hoger dan wat met standaard oplossingen bereikt kan worden.

ICreative klanten