Digitalisering van het Purchase-to-Pay proces

Download het trendrapport 2021Wat wij leveren

Meer controle, minder complexiteit

Door automatische factuurverwerking en beheer van inkoop wordt zicht verkregen op order- en factuurstromen, en daarmee controle op het purchase-to-pay proces.

 • Verlaag operationele kosten
 • Verkrijg uitgaven onder beheer
 • Verbeter afspraken met leveranciers
 • Voorkom factuurfraude
 • Versterk uw MVO positie
icreative evolutie automatische factuurverwerking

White Paper | Evolutie in automatische factuurverwerking

In de digitale transformatie waarin organisaties verkeren, vormt factuurverwerking een dankbare discipline voor automatisering omdat het proces repetitief en voorspelbaar is. Download deze white paper en krijg direct toegang tot al onze white papers!Wat wij doen

Purchase-to-pay automatisering

In basis passen wij de oplossingen van Basware toe. Daarnaast leveren wij een aantal complementaire oplossingen.

 • Factuurontvangst
  • E-facturatie: Met het Basware Network kunnen leveranciers onder meer facturen versturen in ieder gewenst formaat, terwijl de klant de factuur als databestand ontvangt.
  • Scan & Herken: Zelf facturen scannen en met software laten converteren naar een databestand kan natuurlijk ook.
 • Factuurverwerking: De oplossing van Basware staat wat ons betreft nog steeds op eenzame hoogte op het gebied van functionaliteit en prestatie.
  • Status portaal: Laat leveranciers zelf de status van door hun verstuurde facturen inzien.
  • Declaratieverwerking: Door declaraties van werknemers als facturen te beschouwen, kunnen declaraties heel makkelijk beheerd worden in Basware en worden ingevoerd met onze app.
 • Inkoopmanagement: Basware investeert de laatste jaren hoofdzakelijk in functies waarmee indirect spend, centraal beheerd en decentraal uitgevoerd kan worden.
 • Contractbeheer: Inzicht en controle verkrijgen op bedrijfsuitgaven schept een basis om betere afspraken te maken met preferred suppliers. Een oplossing voor contractbeheer kan dan niet uitblijven.

Datamanagement oplossingen

Data is de olie voor automatisering. Daarom bieden wij een aantal diensten aan waarmee de kwaliteit van data wordt verbeterd:

 • Integratie om data tussen verschillende systemen te sturen.
 • Validatie om data van leveranciers te valideren en eventueel te verrijken.
 • Procuratie om het proces van goedkeuring van facturen te borgen.

Nieuw! Declaratieverwerking

Nieuws

Onderzoek wijst uit: Grote verschillen in mate van P2P-automatisering

Papieren facturen komen weliswaar steeds minder voor; elektronische facturen zijn daarentegen nog steeds niet populair. Gemiddeld komt 74% van de facturen binnen als PDF-bijlage van een e-mail. Slechts 15% van het Nederlandse bedrijfsleven kan facturen écht automatisch verwerken. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van ICreative naar de mate van automatisering in het purchase-to-pay proces. […]

Basware voegt diversiteitsgegevens leveranciers toe aan Supplier Management-oplossing

Basware heeft diversiteitsgegevens toegevoegd aan zijn Supplier Management-oplossing, waardoor klanten makkelijker leveranciers die in eigendom zijn van minderheden en kleine bedrijven in hun leveranciersbestand kunnen identificeren. De gegevens komen uit de Dun & Bradstreet Diversity Database. Uit een leveranciersdiversiteitsstudie van Hackett Group blijkt dat bedrijven die twintig procent of meer van hun uitgaven besteden aan […]

ICreative klanten

Waarom ICreative

Wij transformeren gefragmenteerde processen met ongestructureerde informatie naar data-gedreven en intelligente purchase-to-pay oplossingen.

Ervaren

Wij zijn gespecialiseerd in automatisering voor ambitieuze organisaties en zeer ervaren met wereldwijde roll-outs. Trots zijn we op onze referenties.

Ambitieus

Wij bieden naast Basware oplossingen, eigen software en diensten aan teneinde de automatiseringsgraad te maximaliseren. Voorbeeld: onze data validatie service.

Betrokken

Heeft uw organisatie specifieke wensen; wij denken en werken met u mee. Heeft uw organisatie specifieke problemen; ons dedicated support team staat voor u klaar.

Hoe ervaren wij zijn?

Bekijk de teaser van het aankomend on-demand webinar over onze wereldwijde uitrol van Basware bij Atradius.