PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

INTEGRATIES

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Case study Internationaal Bouwbedrijf

“De leveranciers van onze klant vinden in het portaal niet alleen de status van hun facturen terug, maar ook de specificaties van betaalde facturen.”

 

Neem contact op  of  Lees meer ervaringen

Een van de grootste Nederlandse bouwconcerns bouwt niet alleen aan projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie. Met zoveel leveranciers waar het bouwconcern mee samenwerkt, is het niet vreemd dat het bedrijf ook bouwt aan haar eigen crediteurenadministratie.

De crediteurenadministratie van het bouwconcern wordt al een tijdje ontlast van telefoontjes van leveranciers met vragen over de status van hun facturen. Accounts Payable automatiseerder, ICreative, ontwikkelde een online portaal waarmee leveranciers op basis van de combinatie van enkele factuurkenmerken direct inzage krijgen in de status van hun facturen.

De meerwaarde van dit portaal is zo goed bevallen door het bouwconcern, dat het portaal inmiddels door ICreative wordt uitgebreid. Debiteurenadministraties kunnen in hetzelfde portaal nu ook betaalspecificaties opvragen.

Berjan van den Broek, product owner bij ICreative legt uit: “de leveranciers van onze klant vinden in het portaal niet alleen de status van hun facturen terug, maar ook de specificaties van betaalde facturen. Deze specificaties kunnen vervolgens in PDF of Excel format worden gedownload.”

Door het betaalnummer en -bedrag in het portaal in te voeren, worden de betaalspecificaties, inclusief informatie over afstortingen op een G-rekening, weergegeven.

Dankzij het portaal kunnen debiteurenadministraties hun openstaande facturen sneller afhandelen, terwijl de crediteurenadministratie circa 30% minder e-mailberichten en telefoontjes hoeft te beantwoorden.

Het leveranciersportaal 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact op  of  Lees meer ervaringen