Disclaimer

Home | Disclaimer

De informatie op deze website is alleen voor algemene informatie doeleinden. De informatie wordt verstrekt door ICreative en terwijl we ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, bieden we geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website. Hoe u met de informatie op de website omgaat is dan ook geheel op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot, indirecte of directe schade of verlies, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of opbrengsten dat voortkomt uit het gebruik van deze website.

Op deze website kunt u doorverwezen worden naar andere websites die niet onder het beheer van ICreative vallen.

deze website kunt worden bewerkt om te linken naar andere websites die niet onder het beheer van ICreative vallen. Wij hebben geen controle op de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze website. De verwijzing naar andere website impliceert ook niet per definitie een aanbeveling van ons uit of een bepaald standpunt dat wij hiermee in nemen.

Er wordt alles aan gedaan om deze website te allen tijde beschikbaar te hebben en het gebruik ervan soepel te laten verlopen. Echter, ICreative neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, het niet beschikbaar zijn van deze website vanwege technische problemen buiten onze controle.