Whitepaper E-facturatie

E-facturatie heeft de toekomst. Maar in het bedrijfsleven stuurt men liever pdf-facturen per e-mail naar elkaar. Zowel technologische ontwikkelingen als de overheid gaan op zeer korte termijn een belangrijke rol spelen in de adoptie van e-facturatie.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-v4

   

   Order-to-cash

   Order-to-Cash verwijst naar de verkoopfunctie van een bedrijf. Specifiek naar alle documentatie- en informatiestromen die betrekking hebben op het verkopen en factureren van producten of diensten aan klanten.

   Van verkoop tot facturering

   Order-to-Cash (O2C) omvat zowel B2B- als B2C-verkopen en omvat een bedrijfsproces dat begint met een contractuele relatie en eindigt met het verzamelen van betalingen voor geleverde goederen of diensten. In de systeemstroom van Order-to-Cash zijn er vaak subprocessen bij betrokken, wat een verdere uitdaging inhoudt voor de tijd die een organisatie nodig heeft om te betalen voor producten of diensten die zij verkoopt.

   Order-to-Cash versus Purchase-to-Pay

   Waar order-to-cash het proces van verkoop en facturering aan klanten vertegenwoordigd, verwijst het purchase-to-pay proces naar de inkoopfunctie van een bedrijf. Specifiek naar alle documentatie- en informatiestromen met betrekking tot inkoop en ontvangst van producten en diensten en de verwerking van inkoopfacturen.

    

   Download de white paper E-facturatie: Trage maar gestage adoptie.

   ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-2021

    

   Order-to-Cash automatisering

   U heeft alles te winnen door uw Order-to-Cash proces te automatiseren. Maar wat ga je verliezen? Papier in de eerste plaats en alles wat met papier en de bijbehorende handmatige verwerking wordt meegeleverd. Bedenk hoeveel aanraakpunten er in uw papierprocessen zitten. Stelt u zich eens voor dat u verbonden bent met al uw klanten en de mogelijkheid hebt om hun offerteaanvragen, verkooporders, veldtickets en facturen te verwerken – allemaal met een druk op de knop. Met volledig beheerd Order-to-Cash proces realiseert u direct voordelen en wordt het voor uw klanten gemakkelijker om zaken met u te doen.

   MAAK KENNIS

   Wilt u van gedachten wisselen over geautomatiseerde factuurverwerking. Laat hieronder een bericht achter.

   Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
   Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.