PURCHASE TO PAY

Wij helpen organisaties met digitale transformatie en procesoptimalisatie van purchase to pay.

TECHNOLOGIE

Wij gebruiken verschillende cloud-oplossingen die passen bij omvangrijker organisaties.

TECHNOLOGIE

Wij werken met verschillende P2P oplossingen die koppelen met toonaangevende ERP systemen.

Order-to-cash

Order-to-Cash verwijst naar de verkoopfunctie van een bedrijf. Specifiek naar alle documentatie- en informatiestromen die betrekking hebben op het verkopen en factureren van producten of diensten aan klanten.

Van verkoop tot facturering

Order-to-Cash (O2C) omvat zowel B2B- als B2C-verkopen en omvat een bedrijfsproces dat begint met een contractuele relatie en eindigt met het verzamelen van betalingen voor geleverde goederen of diensten. In de systeemstroom van Order-to-Cash zijn er vaak subprocessen bij betrokken, wat een verdere uitdaging inhoudt voor de tijd die een organisatie nodig heeft om te betalen voor producten of diensten die zij verkoopt.

Order-to-Cash versus Purchase-to-Pay

Waar order-to-cash het proces van verkoop en facturering aan klanten vertegenwoordigd, verwijst het purchase-to-pay proces naar de inkoopfunctie van een bedrijf. Specifiek naar alle documentatie- en informatiestromen met betrekking tot inkoop en ontvangst van producten en diensten en de verwerking van inkoopfacturen.

 

Download de white paper E-facturatie: Trage maar gestage adoptie.

ic-whitepaper-efacturatie-adoptie-2021

 

Order-to-Cash automatisering

U heeft alles te winnen door uw Order-to-Cash proces te automatiseren. Maar wat ga je verliezen? Papier in de eerste plaats en alles wat met papier en de bijbehorende handmatige verwerking wordt meegeleverd. Bedenk hoeveel aanraakpunten er in uw papierprocessen zitten. Stelt u zich eens voor dat u verbonden bent met al uw klanten en de mogelijkheid hebt om hun offerteaanvragen, verkooporders, veldtickets en facturen te verwerken – allemaal met een druk op de knop. Met volledig beheerd Order-to-Cash proces realiseert u direct voordelen en wordt het voor uw klanten gemakkelijker om zaken met u te doen.

MAAK KENNIS

Wilt u van gedachten wisselen over geautomatiseerde factuurverwerking. Laat hieronder een bericht achter.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u hier contact met ons opnemen.
Voor support kunt u contact opnemen met ons service center.